Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyos ide akar koltozni...

Az anyos ide akar koltozni egy hétre de nekem már elegem van belőle?

Figyelt kérdés

Ide szeretne koltozni hozzánk egy hétre, mert itt akar orvoshoz járni. Mióta együtt vagyunk a férjemmel mindig is nálunk szállt meg, pedig a férjem testvére is ebben a városban el. A férjem nem mond neki nemet, a testvérével sem beszéli meg, hogy oda is mehet az anyos és az anyosnak is csak ide jut eszébe jönni.

Mit tehetek?

2021. szept. 27. 11:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%
Nem írtad, milyen sűrűn száll meg nálatok. Ha nagyon ritkán, és tényleg kezelésekre megy, én nem mondanék nemet. Szerintem te sem vagy annyira kibírhatatlan, ha hozzátok szívesebben megy, mint a férjed testvéréékhez. Lehetnél belátó, egy hét nem a világ. Mégis csak az anyja a férjednek, ezt azért ne felejtsd el. Nem hónapokra akar odaköltözni, ráadásul oka is van, nem passzióból lebzsel nálatok.
2021. szept. 27. 13:02
 12/35 A kérdező kommentje:
A férjem háza, ő dönt. Én suliba járok és itt a gyerekünk, nem mehetek el én egy hétre. A fő problémam, hogy a gyerek fel tőle. Nem pakol el maga után, csapkodja az ajtót, beleszol mindenbe, rendezkedik. Innét jár el a többi unokahoz. Ami a fő problémám, hogy sose vigyázott a gyerekre, és ha itt van szó szerint nem tud vele bánni. Tehát nem akarok segíteni, ő sem segít csak idegesít. A tipikus öregségi orvoshoz jarkalas miatt jönne, nem azért mert baja van.
2021. szept. 27. 13:12
 13/35 A kérdező kommentje:
Ezek szerint tényleg nekem kéne elmennem az otthonunkbol egy hétre a gyerekkel, csak nem tudom hova.
2021. szept. 27. 13:14
 14/35 anonim ***** válasza:
61%
Ne legyél ennyire összeférhetetlen! A párod anyja (meg a párod lakása). Én nem lennék együtt valakivel, aki amint megjelenik az anyám pár napra (mert ugye nem karácsonyig tervez maradni), felhúzza az orrát és a gyerekemmel együtt (!) elmegy!
2021. szept. 27. 13:18
 15/35 A kérdező kommentje:
Részben egyetértek utolsó, de csak részben, mert akkor milyen az, hogy én nem szólhatok bele mikor, mennyi időre jön ide valaki? És mindig idejon és én sose mondhatok nemet?
2021. szept. 27. 13:21
 16/35 anonim ***** válasza:
59%

Ok, megértem, de ezeket az információkat miért nem írtad le előbb? így mindjárt más a helyzet.

Akkor beszélj a férjeddel, hogy te ezt (korábbi tapasztalatok miatt) nem vállalod. Egy ajtócsapkodást megér.

2021. szept. 27. 13:21
 17/35 anonim ***** válasza:
37%

Hát a férjed háza, ez van. Nehogy már a saját házába ne hívhassa meg a saját anyját. Egy hetet fél lábon is kibírsz, pláne, hogy semmi komoly indokot nem hoztál fel ellene. Az hogy nem segít a gyerek körül, nem indok, nem kötelessége segíteni.

Mit tehetsz? Vegyél saját házat, ott majd nem kell minimális kompromisszumot sem hozni semmilyen emberi lénnyel.

2021. szept. 27. 13:24
 18/35 A kérdező kommentje:
Napok óta mondom neki, de ő meg két tűz közt érzi magát és nem hajlandó osszedumalni a testvérével, hogy évek óta nálunk száll meg, most az egyszer menjen oda egy hétre. És akkor ugye nekem kell lenyelni a békát, mert én nem szólhatok se az anyosnak se a többi csaladtagnak.
2021. szept. 27. 13:27
 19/35 A kérdező kommentje:
Tiszta sor, nem az én házam nem az én váram. Akkor az igazi probléma nem az anyos, hanem a férjem. Neki én kéne legyek az első.
2021. szept. 27. 13:29
 20/35 anonim ***** válasza:
78%

Az mit jelent, hogy "tipikus öregségi orvoshoz járkálás"? Senki sem járkál unalmában vagy szórakozásból orvoshoz, az idősek sem. Valami oka csak van rá, még ha nincs is komoly baja.

A férjednek jelezted már, hogy téged zavar az anyja jelenléte? Neki oké, ha az anyja csapkodja az ajtót, beleszól mindenbe?

Milyen gyakran van nálatok? Ha nem sokszor, hanem mondjuk csak egy évben néhányszor, akkor tényleg lehetnél kicsit megértőbb.

2021. szept. 27. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!