Az anyos ide akar koltozni egy hétre de nekem már elegem van belőle?
Ide szeretne koltozni hozzánk egy hétre, mert itt akar orvoshoz járni. Mióta együtt vagyunk a férjemmel mindig is nálunk szállt meg, pedig a férjem testvére is ebben a városban el. A férjem nem mond neki nemet, a testvérével sem beszéli meg, hogy oda is mehet az anyos és az anyosnak is csak ide jut eszébe jönni.
Mit tehetek?
Mi az, hogy a gyerek fél a nagymamájától?
Én még ilyenről nem hallottam.
Szoktatok egyáltalán találkozni rendszeresen?
Mert ha évente 1-2-szer, és még kicsi a gyerek (< 3 év), akkor egyszerűen nem ismeri. Amin úgy lehetne segíteni, ha nem kerülnéd az anyósodat, mint a pestisest.
A rendezkedést finoman le lehet állítani, hogy nektek úgy jó, ahogyan eddig volt, ne rakja máshova. A beleszólást egy hétig elengeded a füled mellett.
Hány km-re laktok az otthonától, hogy onnan nem tud orvoshoz bejárni?
Oké, a férje a lakástulajdonos. De az otthon az közös nem???
Vagy akkor a kérdező nincs is otthon, mert nem ő a tulaj?
Saját élettere neki is. Mégis milyen házasság az, a ahol szerintetek rendben van, hogy ennyire nincsenek tekintettel egymásra?
Párom nálam lakik, én lakásom. Közös otthon. Sosem érv a vitában, hogy én kecóm, én mondom meg mi van. Akkor hogyan gondolom, hogy otthon fogja érezni magát??
Nálunk nem is úgy megy, hogy én koriétól az anyját, vagy ő kitiltja az enyémet és punktum. Ha tudom, hogy megszenvedi az anyám látogatásait, inkább én megyek a szüleimhez látogatóba, és fordítva is így van.
Tök mindegy ki a tulajdonos. Közös otthon. Ha nem, hát akkor nem túl szép a felállás...
Mi vele a probléma? Mert ha csak annyi, hogy zavar a jelenléte, túléled.
Lefekteted a szabályokat - ahogyan én is teszem vendégek fogadása esetén - és probléma megoldva.
Ja, értem, már, akkor egyszerűen ha nem tartja be a szabályokat, akkor mehet a másik gyerekéhez.
Szerencsére az én rokonaim és a pároméi is tök jófejek. Bár nem vagyok rigolyás, felőlem a hálószobán kívül bármelyik szekrénybe benézhet, meg szolgálja ki magát nyugodtan.
én azt nem bírom, mikor órákon át! dumál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!