Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyos ide akar koltozni...

Az anyos ide akar koltozni egy hétre de nekem már elegem van belőle?

Figyelt kérdés

Ide szeretne koltozni hozzánk egy hétre, mert itt akar orvoshoz járni. Mióta együtt vagyunk a férjemmel mindig is nálunk szállt meg, pedig a férjem testvére is ebben a városban el. A férjem nem mond neki nemet, a testvérével sem beszéli meg, hogy oda is mehet az anyos és az anyosnak is csak ide jut eszébe jönni.

Mit tehetek?

2021. szept. 27. 11:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
87%

Mi az, hogy a gyerek fél a nagymamájától?

Én még ilyenről nem hallottam.

Szoktatok egyáltalán találkozni rendszeresen?

Mert ha évente 1-2-szer, és még kicsi a gyerek (< 3 év), akkor egyszerűen nem ismeri. Amin úgy lehetne segíteni, ha nem kerülnéd az anyósodat, mint a pestisest.

A rendezkedést finoman le lehet állítani, hogy nektek úgy jó, ahogyan eddig volt, ne rakja máshova. A beleszólást egy hétig elengeded a füled mellett.

Hány km-re laktok az otthonától, hogy onnan nem tud orvoshoz bejárni?

2021. szept. 27. 13:48
 22/35 anonim ***** válasza:
45%
Egy hetet ki lehet bírni.
2021. szept. 27. 13:56
 23/35 anonim ***** válasza:
74%
Megértem, hogy nem szívleled a nőt, de a párod is értsd meg. Nehogy már a saját anyját ne lássa vendégül a saját lakásában csak azért, mert neked nem tetszik, ahogy viselkedik. Más lenne a helyzet, ha valóban odaköltözne a nő, vagy ha sokkal tovább maradna, mint azt megbeszéltétek, na de egy hétre ne lássa vendégül a férjed az anyját, mert te nem akarod?
2021. szept. 27. 14:04
 24/35 anonim válasza:
56%
Én megértem a kérdezőt. Sajnos van, hogy te hiába próbálsz megértő, rendes, türelmes lenni. Van akivel nem lehet. Az ilyen kötekedős, bajos anyós épp ez a kategória. Jobb elkerülni, minél kevesebbet egy közegben lenni vele, ha teheted.
2021. szept. 27. 16:35
 25/35 anonim ***** válasza:
77%

Oké, a férje a lakástulajdonos. De az otthon az közös nem???

Vagy akkor a kérdező nincs is otthon, mert nem ő a tulaj?

Saját élettere neki is. Mégis milyen házasság az, a ahol szerintetek rendben van, hogy ennyire nincsenek tekintettel egymásra?

Párom nálam lakik, én lakásom. Közös otthon. Sosem érv a vitában, hogy én kecóm, én mondom meg mi van. Akkor hogyan gondolom, hogy otthon fogja érezni magát??

Nálunk nem is úgy megy, hogy én koriétól az anyját, vagy ő kitiltja az enyémet és punktum. Ha tudom, hogy megszenvedi az anyám látogatásait, inkább én megyek a szüleimhez látogatóba, és fordítva is így van.

Tök mindegy ki a tulajdonos. Közös otthon. Ha nem, hát akkor nem túl szép a felállás...

2021. szept. 27. 17:31
 26/35 anonim ***** válasza:
83%
Akkor marad az hogy most eljohet de amint beszol, vagy valamit csinal leallitjatok ( elsosorban a ferjedre gondolok) Ha nem kepes viselkedni legkozelebb alszik mashol.
2021. szept. 27. 22:42
 27/35 anonim ***** válasza:
35%

Mi vele a probléma? Mert ha csak annyi, hogy zavar a jelenléte, túléled.

Lefekteted a szabályokat - ahogyan én is teszem vendégek fogadása esetén - és probléma megoldva.

2021. szept. 28. 07:44
 28/35 anonim ***** válasza:
34%

Ja, értem, már, akkor egyszerűen ha nem tartja be a szabályokat, akkor mehet a másik gyerekéhez.

Szerencsére az én rokonaim és a pároméi is tök jófejek. Bár nem vagyok rigolyás, felőlem a hálószobán kívül bármelyik szekrénybe benézhet, meg szolgálja ki magát nyugodtan.

én azt nem bírom, mikor órákon át! dumál :D

2021. szept. 28. 07:46
 29/35 anonim ***** válasza:
38%
Én biztos elkezdeném a férjemnél feszegetni, hogy hogy a fenébe nem megy a tesójáékhoz? Nem mehet oda? Utálják? Történt valami, amiről nem tudok? Nekem ez gyanús, de tényleg, miért nem mondják el? Mi bajuk van egymással? De biztos? Hát de nem érdekes, hogy hozzájuk ennyire nem akar vagy nem szeret menni? Tesódnak nem esik rosszul, hogy sose megy hozzájuk? Vagy ő nem engedi? stb. addig mondanám, amíg inkább elintézné, hogy odamenjen, csak kussoljak már
2021. szept. 28. 10:29
 30/35 anonim ***** válasza:
39%
Ha házasok vagytok akkor te házad is
2021. szept. 29. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!