Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 2ember ha össze akar koltozni...

2ember ha össze akar koltozni egy 70cm2 es hazba kb mennyibe jonnenek ki havonta?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Sokba. A rezsi, különösen a fűtés 20-60 ezret is elvisz havonta (attól függ, mivel fűtötök). A villany sem olcsó ekkora háznál, mert a nagy helyiségek bevilágításához több égő kell, stb. Szóval a rezsi olyan 40-100 között lesz, a kaja hasonló árban, plusz az egyéb kiadások, albérleti díj vagy törlesztőrészlet, javíttatások, stb.
2011. aug. 23. 21:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem alberletbe hanem a csalad egyik ujjonnan epitett hazaba! 2 szoba amibol csak 1 lenne hasznalva! Kis konyha es furdo
2011. aug. 23. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Nézd, megpróbálhattok spórolni, de borítékolhatom, hogy nem sokáig használjátok majd csak azt az egy szobát. Mi is úgy indultunk, hogy egy szobát laktunk, a kisszobát meg kiadtuk albérletbe, de aztán kitettük az albérlőt, mert egyszerűen kellett a szoba. Hogy a párom nyugodtan filmezhessen este, én pedig tudjak aludni. Hogy ha feljönnek a barátnőim és csevegünk olyan dolgokról, amit ő halálosan un, ne kelljen köztünk ülnie órákig, hogy ne az orra előtt kelljen gyantázni a lábam. Sokkal kényelmesebb így.

Újpítésű lakásnál viszont a legnagyobb költséggel, a fűtéssel tudsz kalkulálni, hiszen nyilván tudjátok, milyen szigetelés van, mekkora a hjáz hővesztesége, innentől meg csak sima matek a gáz árának ismeretében becsülni egy költséget. A többi meg tényleg attól függ, mennyit fogyasztotok.

2011. aug. 23. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi hasonló méretű házban élünk, 60 ezer a rezsink (gáz, villany, víz+csatorna, digitv, net+telefon).
2011. aug. 24. 08:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk ugyan ekkora a kertes házunk (nettó=hasznos alapterület) és 60 ezer a rezsink mindennel együtt. :)
2011. aug. 24. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:

"Újpítésű lakásnál viszont a legnagyobb költségge"

Ne haragudj, de ezt nem tudom honnan veszed.. :) Mi tavaly építkeztünk, és nem magas a rezsink.. tehát nem nagy a költség. Én inkább azt mondanám, hogy egy régi, korszerűtlen háznak nagyobbak a költségei. A szigetelés hiánya, és a korszerűtlen fűtésrendszer miatt. A többit pedig nem is sorolnám. Tehát, egy újépítésű háznak inkább alacsonyabb a költsége.

2011. aug. 24. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ha elolvasod még egyszer a teljes hozzászólásom, kiderül, hogy totál másról írtam :)
2011. aug. 25. 00:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van! Ne haragudj, félreértettem!
2011. aug. 29. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!