2ember ha össze akar koltozni egy 70cm2 es hazba kb mennyibe jonnenek ki havonta?
Nézd, megpróbálhattok spórolni, de borítékolhatom, hogy nem sokáig használjátok majd csak azt az egy szobát. Mi is úgy indultunk, hogy egy szobát laktunk, a kisszobát meg kiadtuk albérletbe, de aztán kitettük az albérlőt, mert egyszerűen kellett a szoba. Hogy a párom nyugodtan filmezhessen este, én pedig tudjak aludni. Hogy ha feljönnek a barátnőim és csevegünk olyan dolgokról, amit ő halálosan un, ne kelljen köztünk ülnie órákig, hogy ne az orra előtt kelljen gyantázni a lábam. Sokkal kényelmesebb így.
Újpítésű lakásnál viszont a legnagyobb költséggel, a fűtéssel tudsz kalkulálni, hiszen nyilván tudjátok, milyen szigetelés van, mekkora a hjáz hővesztesége, innentől meg csak sima matek a gáz árának ismeretében becsülni egy költséget. A többi meg tényleg attól függ, mennyit fogyasztotok.
"Újpítésű lakásnál viszont a legnagyobb költségge"
Ne haragudj, de ezt nem tudom honnan veszed.. :) Mi tavaly építkeztünk, és nem magas a rezsink.. tehát nem nagy a költség. Én inkább azt mondanám, hogy egy régi, korszerűtlen háznak nagyobbak a költségei. A szigetelés hiánya, és a korszerűtlen fűtésrendszer miatt. A többit pedig nem is sorolnám. Tehát, egy újépítésű háznak inkább alacsonyabb a költsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!