Nagyon messze fogunk koltozni par het mulva. A tobbi lennt?
15 eves vagyok.
Nem beszelem a nyelvet. Itt kell hagyjak egy csomo ertekes embert. Van valami tippetek? Egy kicsit felek.
Szeretnem hallani a tapasztaltabbak velemenyet...
Elore is nagyon szepen koszonom.
Muszáj költöznöd? és szeretnél is? :-( Családdal költöztök el? És hogyhogy nem beszéled a nyelvet?
Nagyon sajnállak amúgy, gondolom itt egy csomo barátod meg minden!
Én nem vagyok a korosztályodból való, de ismerek 2 családot itt a közelembe, akiknek egy 15 éves és egy 10 éves körüli gyerekük van. Angliában élünk. Az egyik családban a gyerekek befelé fordulósak, ők még nem illeszkedtek be, a másik családban a gyerekek fantasztikusan beilleszkedtek. Egyszerre jött ki a két család szinte. Még egy éves sincsenek kinn a gyerekek. Az egyik családban, ahol a gyerekek nagyon barátkozósak, most költöztek el pár utcányira az előző lakásból. 2 nap után már az összes gyerek az utcából az ő 10 éves fiukat kereste:D Azon agyal a gyerek, hogy na vajon ma kivel játszak a 20 közül:D
Ha barátkozós, nyílt vagy, nem félsz megszólalni, akkor minden menni fog:D Sok sikert!
Igen, sajnos muszaly. De igazabol nem tudom,hogy mit szeretnek... hogyha valaszthatnek. Azt hiszem,hogy inkabb maradnek (55% ,itt van mindenki akit ismerek...meg minden, eddig sokszor koltoztunk, epp amikor megszokom..akkor menni kell.) de... mennek is, mert azert megis csak sokkal tobb lehetosegem ott,es uj ajtok nyilnak meg elottem. De sok mindenrol kell lemondani.
Hat,ez van... es a masik dolog ami kiborit,az az,hogy csak angolul fogunk tudni komunikalni... es eleg bena leszek..
Es egy ev az sok ido... ameddig megtanulok nemetul. Es igazabol sosem szerettem a nemet nyelvet.
Koszi a valaszokat! :) Ertekelem oket.
Ne aggódj! Van telefon, meg e-mail, meg web-kamera stb. A barátokkal tartani tudod a kapcsolatot.
Az nagyobb baj, hogy a nyelv ismerete nélkül új barátokat találni nehéz lesz.
De hogyan, mennyire gyorsan jött ez a költözés? Az ilyesmit már hónapokkal előtte szervezi a család, nem mennek ezek a dolgok egyik percről a másikra. Szerintem lett volna egy kis időd valamennyit tanulni a nyelvből.
Márcsak azért is, mert akkor ott az iskolai tanulmányaidat hogyan fogod folytatni?
Vagy lett volna időd, csak "ellógtad", és most jöttél rá, hogy az idő elment feletted és te lemaradtál?
Vagy hogyan történt mindez?
Előző vagyok!
Hova tűntél? Miért nem válaszolsz? Talán rátapintottam az igazságra?
Utolso:
Maximum ket honapja jott ez az otlet/terv.
Es a nyelvtanulast illetoen, az az igazsag,hogy nemreg vizsgaztam, es erre kellett koncentralnom. Amugy talan igazad van, lehetett volna heti 1-2 ora.
Koszi a valaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!