Van itt olyan ember aki Japanba szeretne koltozni?
Hol élsz,és miért írsz ékezet nélkül?^^ erre lennék kíváncsi:D mert ált. külföldiek írnak így.:)
Egyébként igaz,hogy nagyon nehéz ezt kivitelezni,de nem reménytelen.Én nem oda szeretnék menni,közelebb,vagy Ausztriába vagy Németországba.De akarnék Kanadába is,de nekem az angol nehéznek tűnik..majd megtanulom és akkor lehet,hogy Ausztriából v Németországból odamegyünk az édes kicsi szerelmemmel$$ (mégmost fiatalok vagyunk$)
Bocsi a nyálas végéért..xd
Na a lényeg az,hogy próba szerencse,és társ kell hozzá..:)
Szia!
Hasonlóan hozzád én is Japánba szeretnék költözni. Szerintem a beilleszkedés nehéz ezért én tanulni szeretnék kimenni (valamelyik egyetemre), mert úgy könnyebben megy. A nyelvet pedig folyamatos használat közben nem nehéz elsajátítani.
17/f
Szerintem minden második animefan.
Oké, nyelv, olvasás, angol nyelv még édeskevés. Milyen olyan szakmát tudsz, amit itt megtanulhatsz, és kint szükség van rá? Mert anélkül munkád nem lesz. Kint végezheted az egyetemet, úgy tényleg könnyebb, de miből akarod kifizetni a tandíjat (ami sooook-sok millió magyar forintra rúg).
Igen, érdekes, klassz hely, ha turista vagy még kedvesek is veled, de amint a megélhetésüket akarod elvenni, csak egy rohadt gaijin leszel. És amíg esetleg nincs munkád, miből élsz? Mert elég drága hely. Ezeket is gondold végig. Nem lebeszélni akarlak, de már tényleg unalmas, hogy az összes 15 éves narutó és nana-fan elmegy a conra, és máris úgy gondolja, hogy neki Japánban kell élnie. Azért ott se kolbászból van a kerítés, csak majdnem. :D
De azért sok sikert, és találd ki a kérdésekre a választ mielőbb, akkor van esélyed. ;) (nálam csak nagyon irreális tervként szerepel, bár ha megtanulom a nyelvet, még nem esélytelen, barátom szerintem komolyabban gondolja és sokkal jobb esélyekkel indul, mind végzettség, mind nyelv miatt)
:) Sokan gondolkodnak ugy, mint O , ott kint :)
Ha gondolod, és van valami kerdésed a kinti léttel kapcsolatban, hogyan tud egy kulfoldi kint boldogulni, megkérdezhetem tole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!