Van itt olyan ember aki Japanba szeretne koltozni?
Semmi baj az ékezetek engem nem zavartak.:D nem azért írtam,csak ebből felmérem,hogy merre laksz.
Érdekes,hogy onnan Romániából is külföld a cél.Pedig szép hely,jó hely.Bár az ottani életvitelt nem ismerem annyira.De azt mondják,hogy nagy a vendégszeretet arrafelé.
És érdekes,hogy mégis Japánba vágysz.:)
Tök jó,hogy nem csak én vagyok,magyar lány így,hogy elvágyok ebből az országból.
12:22
Köszi,az jó lenne ha tudnál beszélni ismerősöddel.Minél több információt szeretné megtudni.:)
Szia!
Nem vagy egyedül! Én is Japánban tervezem a jövőmet. Mert a párom japán, és vele akarok élni.
Igen az elég sajnálatos, hogy minden nagyon átlag hozzá nemértő ember, aki ha meghallja azt a szót hogy japán, rögtön az animék jutnak az eszébe.És saját magukból kiindulva, rögtön azt hiszik hogy aki Japánba akar menni, az azt hiszi hogy majd egy cuki kis pihe-puha animébe csöppen bele, ahol ő a főszereplő, akivel mindenféle Happy dolog történik.
Nah ez így elég szánalmas.
De akik valóban komolyan gondolják! Márpedig mi komolyan gondoljuk. Akkor képesek vagyunk összefogni, és magasról tenni arra hogy mit gondolnak mások. Teljesen mindegy. A lényeg hogy mi mit akarunk, és ha megadatik a lehetőség, akkor sem szabad megijedni, ha ez valakinek nincs az ínyére. Majd megszokja, de egyszer élünk.Nincs időnk gondolkodni azon, hogy mitől félünk. Csak tegyük azt amire vágyunk. És váltsuk valóra az álmainkat!
beszéd vége.XD
Mivel úgy látom ide még nem írt az a marha (aki mellesleg minden japánba akarok költözni) fórumba beírja, hogy ha turistaként mész akkor kedvesek a japánok ha dolgozni akarsz menni vagy odaköltözni akkor utálni fognak mert elveszed a megélhetésüket.
Erre csak annyit írnék hogy a japánok szeretik a magyarokat, nem egy nem kettő japán él itt is, meg magyar él ott is, de semmi rosszat nem mondanak japánról. Az alapvető gond az hogy az ürge nem ismeri japánt és az is hogy a magyarságról veszi a példát. Ha egy japán gyűlöl nem fogja az orrodra kötni így nem fogod megtudni hogy gyűlöl e vagy sem. A másik meg hogy Japán nem Magyarország ahol a magyarok féltik a kis állásukat mert a csúnya külföldiek el akarják lopni tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!