Sydneyben hova erdemes koltozni elso osztalyos gyermekkel? Megbizhato de meg megfizetheto kornyeket keresek.
Egy par kellemes kerulet/kornyek erdekelne ahova kisiskolas gyermekkel erdemes koltozni. Gondolom Sydney is vannak hirhedt es hires kornyekek. Kernem, hogy csak kint elok adjanak otleteket!!
Jelenleg Japanban elunk...
Igazad van, tenyleg nem tudod megvalaszolni a kerdesem...
;)
Én a Maroubra és az a körüli környéken éltem jó néhány éve, ezert csak erről tudok véleményt mondani.
Maroubra jó környék, és attól északra is okés. Mondjuk picit drágább is. Onnan délre csupan nehany kilométerre viszont Hillsdale és Matraville egy bevandorlótelep, mondhatni putri :)
Lényeg ha kinézel magadnak egy kerületet, utána neten forumokon kicsit olvasgass utána milyen is pontosan.
Üdv Ibaraki-ból ;)
Mégvalami: én anno 3. osztályos koromtól kezdve éltem kinn.
A Maroubrai public school tenyleg egész nivos (az ausztrál public school oktatás viszonylatban, ami mondhatni béka segge alatt van a magyarhoz képest). A Matraville-i publik school meg olyan volt mint valami getto amerikai filmben, az osztaly 2/3-a kinai/arab/feka, es rendszeres rendörségi ügyek voltak pár arcnál 5.-es korukban is...
Lényeg: Ha módotok van rá, fizetős (egyházi v. alapitványi, nem public) suliba tegyétek a gyereket. Általános iskolánál sem árt, de középiskolánál kb mindenképp ha utána azt szeretnétek, hogy legyen bármi esélye továbbtanulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!