Külföldi munka közvetítőt mondjatok aki megbízható! (leinformálható)?
Véleményem szerint megbízható magyar munkaközvetítő nincs!
Ha annyira tudod az adott ország nyelvét, hogy a munkavállaláson gondolkodsz, akkor nincs szükség közvetítőre! Ha meg nem tudod a nyelvet annyira sem, hogy megérted amit mondanak, és nagyjából tudsz kommunikálni, akkor nem érdemes kimenni!
Intézz mindent magad! Az összes információ elérhető az interneten, ingyen!
köszi a választ,
pont ezért tettem fel a kérdést, mert én sem bízok meg egyikben sem, amiket kidobott a Google közvetítőket XD.
Még ebben a hónapban kiutazok, mert ilyen szar körülmények talán romániában és szloviban vannak mint itt, de máshol meg díjazzák a magyarok munkáját.
Nyelvet megértem, nyelvizsgám is van :)
azt tudnos kell, hogy nemminden szakmával fogadnak szívesen. Van a mire szükségük van és van amire nincs.
Képzetlenként pedig el se indulj
" de máshol meg díjazzák a magyarok munkáját. "
Angliában magasról tojnak arra hogy magyar vagy és esetleg jó melós is.Már régen nem erről szól az egész.
Ha szerencséd van kapsz melót,függetlenül attól hogy magyar vagy lengyel vagy.
A lényeg hogy tudj kommunikálni,és legyen gyakorlatod azon a területen ahol dolgoznál.
Amerikába és Németországban van ismerősöm.
nagy valószínűséggel az előbbit választom. Már a papírokat elkezdtem intézni.
Köszi a válaszokat.
Jah meg több végzettségem van, mert 2 fősulit vittem egyszerre :).
Aztán ha nem jön kint össze a cuccos egy jót nyaralok így nyár végén. XD
Kedves Külföldre vágyók!
SENKI SE MENJEN Manchesteri munkára, amit enikő hirdet!!!!
A házak romosak, beáznak, patkány rohangál a szobába, nem magyarokkal összeraknak, akik útálják a magyarokat...
Az ICL munkaközvetítő irodához és a Staffline munkaközvetítőhöz visznek, akik SEMMILYEN MUNKÁT NEM ADNAK, SOK MUNKAHELYRE ELVISZNEK, DE MUNKA NEM LESZ, ESETLEG HETI 2 NAP, VAGY AZ SEM.A Staffline-t elsem lehet érni telefonon, és a staffline hazudik! PL: olyat állít, hogy azt hallotta rólad, hogy rossz munka erő vagy, ezért nem hívnak...stb.... A lényeg, nem lesz munkád a szállást szar,stb. Van egy pár, mindent feladva 7 hete itt vannak gyerekkel, s még 1 napot sem dolgoztak!Enikő nagyon gyenge nyelvtudással is kihív, azt mondja garantálja a munkát, de NEM LESZ MUNKA! SENKI SE JÖJJÖN ki általs! AZ ICL és a staffline irodákat MESSZE kerüljétek el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!