Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Joban vagyunk az anyossal, de...

Joban vagyunk az anyossal, de mar kiakaszt egy szokasa. Nem tudom hogyan szereljem le?

Figyelt kérdés

Semmi gond az anyossal, szeretem, joban vagyunk, heti ketszer szokott atjonni.

Viszont az a heppje, hogy ne zarjuk be a wc ajtot, ha nincs benn senki, mert ok ugy szoktak. en viszont nem szeretem nyitva tartani, mindig elmondom neki, hogy engem zavar. Ha nem biztos abban hogy ures a wc kopogjon be. De nem, csak mondja, hogy ugy a jo, ahogy o csinalja es nyitva hagyja az ajtot

naluk en is nyitva hagyom, mert tudom ok ugy szeretik, nem tudom miert nem hajlando tiszteletben tartani az en szokasaimat.

2021. szept. 15. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Odamész becsukod rá, harmadik alkalom után észreveszi amgát.
2021. szept. 15. 14:22
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Úgy leosztanám, hogy eszébe nem jutna az ajtómat nyitogatni.

Gusztustalan és pofátlan vénasszony.

2021. szept. 15. 19:44
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
A "nálunk így szokás"-ra a legjobb válasz a "nálunk meg nem úgy szokás". Erre mit lép?
2021. szept. 16. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!