Joban vagyunk az anyossal, de mar kiakaszt egy szokasa. Nem tudom hogyan szereljem le?
Figyelt kérdés
Semmi gond az anyossal, szeretem, joban vagyunk, heti ketszer szokott atjonni.
Viszont az a heppje, hogy ne zarjuk be a wc ajtot, ha nincs benn senki, mert ok ugy szoktak. en viszont nem szeretem nyitva tartani, mindig elmondom neki, hogy engem zavar. Ha nem biztos abban hogy ures a wc kopogjon be. De nem, csak mondja, hogy ugy a jo, ahogy o csinalja es nyitva hagyja az ajtot
naluk en is nyitva hagyom, mert tudom ok ugy szeretik, nem tudom miert nem hajlando tiszteletben tartani az en szokasaimat.
2021. szept. 15. 13:11
11/13 anonim válasza:
Odamész becsukod rá, harmadik alkalom után észreveszi amgát.
12/13 anonim válasza:
Úgy leosztanám, hogy eszébe nem jutna az ajtómat nyitogatni.
Gusztustalan és pofátlan vénasszony.
13/13 anonim válasza:
A "nálunk így szokás"-ra a legjobb válasz a "nálunk meg nem úgy szokás". Erre mit lép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!