Joban vagyunk az anyossal, de mar kiakaszt egy szokasa. Nem tudom hogyan szereljem le?
Semmi gond az anyossal, szeretem, joban vagyunk, heti ketszer szokott atjonni.
Viszont az a heppje, hogy ne zarjuk be a wc ajtot, ha nincs benn senki, mert ok ugy szoktak. en viszont nem szeretem nyitva tartani, mindig elmondom neki, hogy engem zavar. Ha nem biztos abban hogy ures a wc kopogjon be. De nem, csak mondja, hogy ugy a jo, ahogy o csinalja es nyitva hagyja az ajtot
naluk en is nyitva hagyom, mert tudom ok ugy szeretik, nem tudom miert nem hajlando tiszteletben tartani az en szokasaimat.
Ez legyen a legnagyobb problémád.
Komolyan ennyire idegesít? Tudod, nem muszáj áthívd az anyósod heti kétszer.
Nehezebb egy 60 éves berögzült szokását megváltoztatnod, mint te alkalmazkodnod pár ottléted alatt az ottani szokásodhoz.
Én megértem, én is az a fajta vagyok, aki szereti, ha résnyire nyitva van az ajtó, így tudom mikor foglalt és mikor nem. De a te házad, a te szabályaid.
Ismételgesd addig, amíg meg nem érti, és ha abszolút menthetetlen, akkor kezdd el mindig becsukogatni náluk a wc ajtót, mert hogy te úgy preferálod. Ez nyilván elkezdni majd őt zavarni, és hátha ráeszmél, hogy a vendégnek illik alkalmazkodni.
Annyit mondj: mi csukva tartjuk, nekünk gusztustalan nyitva. Pont.
Szerintem ebből érthető, hogy a ti lakásotok, a ti szokásaitok. Ha ebből nem ért, semmiből nem fog.
Én is mindig nyitva tartom résnyire. Nincs rajta ablak, valamennyire kell, hogy szellőzzön. Nálunk kézmosó is van benn, ha állandóan csukom, a törülköző is bebüdösödik, nem éri levegő.
Van ugyan egy kicsi szellőző, de az majdnem semmit nem ér.
6-os: OK, érthető. Viszont ez az ő lakásuk, ő vécéjük. Nem anyuka dönti el, hogy jó nekik a saját vécéajtajuk.
Én is csukom és hülyét kapnék, ha valaki kinyitogatná.
Igazad van, illetve mindenki a sajátjával úgy tesz, ahogy neki tetszik.
Nekünk sincs rajta kulcs. Viszont kopogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!