Lépjek vagy ne?

Figyelt kérdés

Párom anyjával jól indult a kapcsolatunk. A karantén alatt nem mentünk annyit (havonta egyszer, de akkor négy napra)

, mivel más országokban élünk.

Szerintem azt viselte nehezen, hogy a "kicsi"fiának saját élete lett, mert addig ha nem is velük, de egy másik házukban élt, ahova anyuka is akkor ment, amikor akart.

Bántó beszólások és tettek sorozata kísérte végig az évet, én már fél éve nem is mentem, nem is beszéltem vele.

Úgy másfél hónapja, egy nagyobb perpatvara után, bocsánatot kért, és azt mondta szeretné rendezni (nem nekem mondta, hanem páromnak).

Én mondtam páromnak, hogy ez jó jel, de fenntartásokkal kezelem.

Azóta sem keresett, a telefonban szoktam hallani néha, hogy "Na, a lánynak még mindig baja van? Még mindig durcázik?"

Mennétek, kezdeményeznétek?

Jogos, ha azt gondolom, hogy nem fogok önként átmenni, annyi undok megjegyzés, tett után?

2021. aug. 11. 18:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha ő bántott, akkor nyilván ne te alázkodj meg, hanem kérjen bocsánatot ő.
2021. aug. 11. 18:28
 2/11 anonim válasza:
19%

Mondom Én hogy csinálnám

Átmennék és elkezdenék jópofizni, illetve számolnám a hülye beszólogatásait. Majd úgy a harmadik beszólás után elküldeném a halál f-szára. Ha jól értem te vagy a lány és Ő a pali, tehát igazából akkora baj se lehet belőle (nem kell szülői "áldás" esetleges házasságra férfi oldalról), szóval próbáld meg.

2021. aug. 11. 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha telefonon tényleg így beszél rólad (tehát csak lányként hivatkozik rád és nem a nevedet használja, illetve ilyeneket mond hogy durcizik) akkor elég egyértelmű szerintem hogy még ha szeretne is javítani a helyzeten, valójában semmi megbánás nincs benne, nem érzi annak a súlyát amit tett/mondott. Ergo ha most ki is békülnétek, a későbbiekben ugyanúgy be fog nála valami kattani valószínűleg, szóval én biztos nem alázkodnék meg előtte. Ha szeretné jóvátenni, akkor keressen fel téged ő maga és ne mással üzengessen. Ez szörnyen gyáva és gerinctelen dolog az én szememben.
2021. aug. 11. 18:55
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Gondold meg, hogy akarod-e, hogy legyen majd a gyereketeknek kapcsolata a nagyszüleivel. Ha igen, akkor egyelőre kezdeményezni nem muszáj, de ha hív, menj.
2021. aug. 11. 19:13
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
3# nagyjából összefoglalta. A te szempontodból a fiú érdemli a nagyobb figyelmet, aki nem kifogásolja ezt a beszédet, akinél a mama ennyire nyeregben érezheti magát.
2021. aug. 11. 20:29
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Méghogy szeretné rendezni a helyzetet... A lótucit, ugyanúgy megalázna.

Szóval jogos,ha nem vagy rá kíváncsi.

2021. aug. 11. 21:05
 7/11 anonim ***** válasza:
17%

"egy nagyobb perpatvara után,"

Ezek szerint te sem fogtad vissza magad.

2021. aug. 11. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Amíg nem a te szemedbe mondja, hanem a párodnak, addig felejtsd el. Első lépés, hogy oda állunk az elé, akit megbántottunk.
2021. aug. 11. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
Értelmetlen. Az én anyám is utálta mindegyik nőmet, vihettem bárkit, nem volt jó neki. Nem logikusan dönt, hanem érzelmi alapon, inkább vedd fel vele a kesztyűt, hogy legalább tiszteljen .
2021. aug. 11. 21:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugy allj hozza, ahogyan szeretned, hogy a menyed/vod is hozzaalljon hasonlo helyzethez. Persze, az meg odebb van, de barhogyan is viselkedsz, azzal mintat adsz mar most a kovetkezo generacionak.
2021. aug. 11. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!