Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lépjek le minél hamarab...

Hogyan lépjek le minél hamarabb otthonról és menjek külföldre?

Figyelt kérdés

Rengeteget veszekszünk a szüleimmel, és mindig mindig csak a rosszat látják ha csinálok valami jó dolgot sosem veszik észre! Mindig piszkállnak mindenért és a testvéremet meg békén hagyják bármit is csinál.

Nagyon szeretem őket, de szeretnék minél hamarabb lelépni,és élni az életem. Most kezdem a gimit. Tudom még messze van hogy el mehessek, de valaki tud valamilyen megoldást arra hogy hogyan tudnék minél hamarabb külföldre menni? Vagy ott egyetemre járni?

Előre is köszönöm.

2021. márc. 31. 11:02
1 2
 1/20 anonim válasza:
61%
Először is hány éves vagy?
2021. márc. 31. 11:07
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Miért, belföldön nincs egyetem vagy itt mindenhova követnének a szüleid?
2021. márc. 31. 11:09
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
Most kezdi majd a gimit szóval valószínűleg 14 éves. Szokásos tinihiszti.
2021. márc. 31. 11:09
 4/20 A kérdező kommentje:
A szüleim mindenhová követnének, és nem tini hiszti mert teljesen rám vannak kattanva. Nem tudok találkozni senkivel mert követnek, nem tudok nyugodtan megnézni egy filmet mert ellenőrzik hogy mit nézzek mit csinálok mindent. De folyton kiabálás megy, sokszor kaptam pofonokat vagy kisebb ütéseket. Persze csak az indulat és a veszekedés hevében.
2021. márc. 31. 11:15
 5/20 anonim ***** válasza:
97%
Valószínűleg amíg kijárod a gimit minden képpen otthon kell maradnod. Ha még gimis sem vagy szerintem nem kellene az egyetemen gondolkodnod, mert azért még odébb van.
2021. márc. 31. 11:17
 6/20 anonim ***** válasza:
28%
Hány éves vagy?
2021. márc. 31. 11:18
 7/20 anonim ***** válasza:
85%

Jelentkezel a külföldi egyetemre, és ha felvettek, kimész. Ha ez bármi miatt nem jön össze, jelentkezel egy külföldi munkára, úgy mész ki. Marha bonyolult tényleg, előtted már csak Magyarországról több százezer embernek sikerült úgy, hogy finoman szólva nem mind agysebész.

Ha most jössz a kismillió kifogással, kénytelen leszek azt hinni, hogy nem is olyan rossz neked itthon, csak hisztizel.

2021. márc. 31. 11:19
 8/20 anonim ***** válasza:
96%
Mivel írta, hogy most kezdi a gimit, valószínűleg kb 14. Ehhez nem kell nagy ész
2021. márc. 31. 11:21
 9/20 anonim ***** válasza:
88%
14 vagy - nem is regisztralhatnal ide- , tehát minimum 4 evet várnod kell, amíg nagykorú leszel. Akkor konkrétan nulla végzettséggel már indulhatsz is külföldre.
2021. márc. 31. 11:23
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

"Jelentkezel a külföldi egyetemre, és ha felvettek, kimész."

Hja. Az egyetemi díjat, lakhatást, a mindennapi élelmiszert, egészségbiztosítást meg a jotunder fizeti.

2021. márc. 31. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!