Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Irígy a szüleimre az anyósom!...

Irígy a szüleimre az anyósom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyosomek elég jól allnak anyagilag. A szüleim elkezdtek egy vállalkozást ami elég jól beindult es anyosomat ez látványosan zavarja. Most vettek egy uj autót es azota flegma es megjegyzéseket tesz ra. Engem nagyon felidegesit mar. Elkezdett versengeni, pedig az en szüleimet sose érdekelte hogy nekik mi van.
2021. aug. 5. 09:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
ülj le vele és magyarázd el, hogy a viselkedése ezt mutatja és ezt mindenki észreveszi a környezetében.
2021. aug. 5. 09:09
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Gondolom valami falusi lehet az anyósod. Soha nem fog megváltozni.

Hogy mit gondol, azt nem tilthatod meg neki, de azt igen, hogy a jelenlétedben ne tegyen megjegyzéseket rájuk, illetve ne foglalkozzon velük!

Ha mégis megteszi, tüntetően felállsz és eljössz. Esetleg hozzáfűzheted, hogy, "Na, én ezt nem hallgatom tovább!"

2021. aug. 5. 09:20
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell vele foglalkozni.
2021. aug. 5. 09:31
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Ne látogasd soha többé, ne tartsátok a kapcsolatot. Apósod mit szól az anyós viselkedéséhez?
2021. aug. 5. 09:54
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Az anyósnak semmi köze nincs a te szüleid anyagi helyzetéhez.

Állítsd le.

2021. aug. 5. 09:54
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Kinek teszi a megjegyzéseket?

Ha neked, válaszold kedvesen, hogy neked tetszik az új autó. Vagy hogy szerinted se lett volna szükség rá, de anyukád régóta tervezte, hogy vesz egy ilyet. Vagy amit akarsz.

De hagyd nyugodtan irigykedni, ezzel neki magának kell megbirkóznia.

2021. aug. 5. 10:22
 7/11 anonim ***** válasza:
38%

Gondolom valami falusi lehet az anyósod

na, megszólalt a városi bunkó.

2021. aug. 5. 10:39
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Igazabol akarhanyszor felmerul a tema, latvanyosan figyelmen kivul kell hagyni, barmit mond. Meg egy 'aha' vagy barmi se kell, de tenyleg, kezdj el valami teljesen masrol beszelni. Ha csak hajtja a magaet, egyszeruen allj fel es hagyd ott. Legkozelebb, ha ujra rakezdni, ugyanez. Egy ido utan leall am, ha nincs kozonseg...
2021. aug. 5. 10:50
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
Az én anyósom is féltékeny volt a szüleimre,de nem anyagi okok miatt.Én megmondtad neki,hogy neki ettől nem lesz jobb és csak magát alázza meg a buta beszédével.
2021. aug. 5. 12:29
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó vagyok.Miért lettem lepontozva?Nagyon kíváncsi vagyok
2021. aug. 5. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!