Miért nem hasonlítok a szüleimre? Ki lehet valahogy deríteni hogy tényleg ők a szüleim vagy nem?
Nézegettem ma a képeket és nem hasonlítok egy picit sem senkire. Nekem mikor kicsi voltam szökés vöröses hajam volt később bebarnult, a szemem kék.. Senkinek sem ilyen a családban. Nagyszülőknek sem én ezt nem értem
Azt tudom hogy anyának nem lehet gyereke. És szerintem nem is lehetett eddig sem
És én nagyon sovány vagyok alacsony senki sem ilyen..
17 eves vagyok lany
Mi van ma a tinédzserekkel? mInden második tinédzser azt hiszi elcserélték vagy örökefogadták. Tanultál a genetikáról? Akkor tudhatnéd, hogy akár az ükszüleidre is hasonlíthatsz.
Csak mondom:
Én barna hajú, barna szemű vagyok, hízásra hajlamos. A férjem barna hajú, barna szemű. Lányunk vörös, zöld szemekkel. A nagyszüleink is inkább barna szeműek, hajúak. A lányom az ükmamájára ütött. Ő volt egyedül vörös hajú kék szemű-
Valószínű, hogy a nagy családból egy távoli rokon genetikáját örökölted.
"És szerintem nem is lehetett eddig sem"
Na akkor ezért.
És ha mégis az anyád az anyád és az apád az apád, akkor sem kell feltétlen hasonlítani senkire sem. Egy DNS vizsgálat megmondja, de ha szeretnek és te szereted őket, erre semi szükség. Ha "csak" örökbe fogadtak és szeretettel felneveltek, te még jobban szeresd őket, megérdemlik.
Ha még igaz is, hogy nem vagy vér szerinti, semmi jelentősége hidd el.
Egyébként a gének fura játékokat is tudnak ám! :)
Nem mindenki hasonlit a szüleire.Én például a dédnagyanyámra hasonlitok,a fotók alapján.
Ha annyira meg akarod tudni DNS.vizsgálat,de én a te helyedbe nem sérteném meg ezzel a szüleimet.
Van ilyen, hogy valaki nem hasonlít a szüleire. Lehet az ükanyádra hasonlítasz. Egyébként én sem hasonlítok a szüleimre. Meg a családból senkire sem. Nem hogy a tulajdonságaim, még a bőröm színe is jóval barnább a családom összes tagjánál.
Mindenesetre ha valaki úgy érzi hogy örökbefogadták, érdemes csináltatni egy DNS tesztet. Abból egyértelműen kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!