Sad cat kérdése:

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 2 éve elköltöztem a mérgező családomtól a páromhoz és az apjához. Első pár hónap szépen eltelt, rend volt, visszafogottság. De az utóbbi több, mint fél éve ez megváltozott. A párom állandóan úgy tesz, mintha a bejárónője lennék, ha megkérem valamire akkor meg nemet mond, szeretkezés meg havi 1x, inkább elrendezi magát. Az apja sem különb, mindig célozgat, hogy igazán takaríthatnék a szobájába, a wc mellé vizel, cipővel járkál a házban, iszik, retkes kézzel nyúlkál a kajába, stb. Ebből már nagyon elegem van. El szeretnék költözni, de nem tudok, mert hiába járok dolgozni mindig elmegy valamire a fizetésem (160E-t keresek) és nem tudok félretenni.Van egy kutyám is. Vissza nem akarok költözni a nagy szüleimhez, mert tuti megőrülnék.

20/L

#költözés #após #beleunás
2021. júl. 27. 16:15
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%
Miért költesz a keresztanyád esküvőjére, ha útban vagy neki?
2021. júl. 27. 18:37
 42/60 anonim ***** válasza:
100%

Rohadt egyszerű lenne a dolog páran írták mazsolázd ki...

Mellesleg tuti csal a csávód is... Balcsin ezer meg egy munkahely van dupla annyiért mint ahogy most dolgozol

Számlákat fizetné a franc ki helyettük... Jogsi nem sos

2021. júl. 27. 18:42
 43/60 anonim ***** válasza:
89%

Na jól van. Ez már kezd átmenni mese habbal, belezavarodsz a saját szövegedbe.

Gáz. Részemről kamunak titulálva.

2021. júl. 27. 18:42
 44/60 A kérdező kommentje:
Miért hazudnék ilyeneket? Mi okom lenne rá? A kérdésekre válaszolok.
2021. júl. 27. 18:45
 45/60 A kérdező kommentje:
Keresztanyám kedvel, de ne legyek a nyakán.
2021. júl. 27. 18:45
 46/60 anonim ***** válasza:
87%

"Minden nap éreztették, hogy elhúzhatnék onnan a búsba"

"Keresztanyám kedvel, de ne legyek a nyakán"

Innentől nincs több kérdés

2021. júl. 27. 18:51
 47/60 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem kell a nyakára menni az esküvőre sem. Máris több pénz marad. Miért kell ilyen embereknek még pénzt is adni, akik a hátuk közepére nem kívánnak. Ne a hapidnak fizesd a rezsijét meg a hülyeségeit. Keress egy olyan szobát, albit, ahova lehet kutyát vinni. Fogod a cuccod, a kutyát és mehetsz is.

Egy ingyen csicska vagy, még ágybetétnek se kellesz. Takarítod a vén hülye húgyát, meg nézheted, ahogy a hapid játszik.. Hűha.

A jogsit meg magad miatt csináld, ne azért, hogy a két hímet fuvarozgasd össze-vissza a keresztanyutól kapott kocsival. Hülyeség így feláldozni magad ilyen emberek miatt. Ők két fűszálat nem tesznek érted keresztbe.

2021. júl. 27. 18:59
 48/60 anonim ***** válasza:
100%

A barátja keresztanyja venné az autót, nem az ő keresztanyja.

Kell az neked?

2021. júl. 27. 19:03
 49/60 anonim ***** válasza:
80%
Kocsiba majd jókat lehet aludni a kutya is elfér 🙌
2021. júl. 27. 19:03
 50/60 A kérdező kommentje:
Inkább hagyjuk ezt az egészet, nem is értem, hogy mit vártam. Elmagyarázok mindent, hogy minek mi a hátránya, hogy nincs senkim sem. Néztem én albérleteket, szobákat de kisállatot szinte sehová sem lehet vinni. Nehéz helyzetben vagyok, vártam volna valami megoldást, hogy hogyan tudnék tisztességes úton plusz pénzt keresni, hogy elhúzzak innen. A jogsim meg még minimum 60 ezer Ft lesz, jön a suli, a szakmám. Még minimum 2 évig nem tudok innen elmenni, mert nem találok semmit sem.
2021. júl. 27. 19:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!