Sad cat kérdése:

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 2 éve elköltöztem a mérgező családomtól a páromhoz és az apjához. Első pár hónap szépen eltelt, rend volt, visszafogottság. De az utóbbi több, mint fél éve ez megváltozott. A párom állandóan úgy tesz, mintha a bejárónője lennék, ha megkérem valamire akkor meg nemet mond, szeretkezés meg havi 1x, inkább elrendezi magát. Az apja sem különb, mindig célozgat, hogy igazán takaríthatnék a szobájába, a wc mellé vizel, cipővel járkál a házban, iszik, retkes kézzel nyúlkál a kajába, stb. Ebből már nagyon elegem van. El szeretnék költözni, de nem tudok, mert hiába járok dolgozni mindig elmegy valamire a fizetésem (160E-t keresek) és nem tudok félretenni.Van egy kutyám is. Vissza nem akarok költözni a nagy szüleimhez, mert tuti megőrülnék.

20/L

#költözés #após #beleunás
2021. júl. 27. 16:15
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
A barátaim és köztem 500 km van, ők a Hajdúságban én Zalában vagyok a Balaton melett. Itt meg még egy szoba is 100.000 Ft. A jogsi meg jó, ha van, bármikor jól jöhet. A barátom keresztanyja akar nekünk kocsit venni, teljesen el van kényeztetve gyerek kora óta. Ezért kezdtem el letenni a jogsit.
2021. júl. 27. 17:45
 22/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért de ettől a faszitól bizony 500kmrel messzebb mennék minimum!!

Hajdúságban a szobák is olcsók, de egyébként nem tudom Zala melyik részén vagy, mert felénk baromi olcsó.

Kereshetsz Pest megyében is, gyűjtsd a pénzt, keress állást és költözz.

Mi a szakmád, mit dolgozol?

2021. júl. 27. 17:52
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

De mivel most úgyis szétmentek, nem lesz szükséged mostanában jogsira.

Tessék:

[link]

2021. júl. 27. 17:54
 24/60 A kérdező kommentje:
Van egy kutyám is
2021. júl. 27. 17:55
 25/60 anonim ***** válasza:
100%
Van raklap számra fb csoport tele albi hirdetéssel, és Zala megyében kB a legolcsóbbak..
2021. júl. 27. 17:56
 26/60 anonim ***** válasza:
79%
Jó hát ha csak a kifogásokat gyártod akkor mit írjunk? Kutyát is lehet vinni albiba, amelyik olyan, haza is lehet vinni a nagyinak vagy elajandekozni akár.
2021. júl. 27. 17:58
 27/60 anonim ***** válasza:
88%
Akkor maradj cseléd!
2021. júl. 27. 17:58
 28/60 A kérdező kommentje:
Hát persze, majd elajándékozom azt akit a legjobban szeretek meg viszem a pszicho nagyihoz aki széttörte a seprűt a hátán meg a disznóólba akarta zárni. Nem a kifogásokat írom, hanem ami gátol a dolgokban. Szakmám nincs se érettségim, mert 12. félévkor otthagytam mindent a francba miatta. Most jelentkeztem esti gimibe és egy OKJ-s képzésre, ami nem olcsó. Pénzre lenne szükségem, de most augusztusban megint minden elmegy, mert megyünk keresztanyám esküvőjére. Szeptemberben meg mindent fizethetnek, mert akkor indulnak amire jelentkeztem. Valami olyan dolgot szeretnék csinálni akár alkalmiba, ami gyorsan hoz pénzt akár havonta +100.000 Ft is jól jönne, de hiába nézem az állás hirdetéseket nem találok semmit. Itt a környéken csak vendéglátásba keresnek embert. Én szobaasszonyként dolgozom jelenleg.
2021. júl. 27. 18:05
 29/60 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud megoldást az jól jönne.
2021. júl. 27. 18:06
 30/60 anonim ***** válasza:
70%

"ami gyorsan hoz pénzt akár havonta +100.000 Ft"

Aki tud ilyet (a qrválkodáson kívül), az nekem is szóljon...

2021. júl. 27. 18:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!