Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Èrzi ùgy mèg valaki, hogy őt...

Èrzi ùgy mèg valaki, hogy őt csak "megtűrik" a "családban"?

Figyelt kérdés

Egyre inkább ùgy èrzem, hogy anyòsom utál. Azèrt nyájaskodik a szemembe, mert imádja a gyerekeinket, ezèrt a látszat jò viszonyt meg akarja tartani.

Állandòan beszòlogat, sokszor èszre se veszi, èn meg tűrök, ès magamban mèrgelődök, ritkàn mondom el hogy valòjàban mit gondolok.

2021. júl. 24. 21:49
1 2
 11/18 anonim válasza:
95%

Itt is a nyíltság és a határozottság lesz a kulcs, hidd el. Amikorra a szabit terveznétek, szóljatok az anyóséknak előre, hogy azon azon az egy/két héten elutaztok, úgy tervezzenek veletek. Ha ezek után pont akkora szerveznek valamit, nyugodtan mondhatjátok, hogy előre szóltatok, hogy programotok van.

Viszont nekem nagyon hiányzik a sztorikból a párod véleménye, szerepe. Szerintem leges legelőször kettőtöknek kellene ezeket megbeszélni, hiszen már ti vagytok a szűk család.

2021. júl. 29. 10:21
 12/18 A kérdező kommentje:

Párom egy nagy gyerek. Csak ez már más kategòria, nem akartam bonyolìtani. Az anyját szinte istenìti. Az elejèn elmondtam neki, ha valami bántott, de mindig az anyját vèdte, most már el se mondok neki semmit.

Gyerekekkel kapcsolatban is elvárná hogy mindent ugy csináljak, ahogy az anyja csinálta 30 èvvel ezelőtt. Főzni is csak az anyja tud, meg sorolhatnám.

2021. júl. 29. 13:06
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

Hogyne, úgy oldottam meg hogy nem beszélek anyósékkal.

De a lányukkal élek nem tudnak mit csinálni

2021. aug. 8. 16:26
 14/18 anonim válasza:
85%
Hát kedves kérdező, ugyanebben a helyzetben vagyok. Mintha az én anyósomat írtad volna le. Mindenbe beleszól, megsertődik, a férjem őt védi, képtelen elszakadni tőle 42 evesen. Nekem elég volt, nem akarok egy gyerekkel élni, aki képtelen felnőni és mindig anyuci szoknyája alá bújik. Befejeztem és menekülök innen, amilyen gyorsan csak tudok.
2021. aug. 9. 16:26
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Hasonló helyzetben vagyok. Engem szívből gyűlölnek. Nem tudom hogy miért mert sosem bántottam őket, mindig tisztelettudó volt. Mindent megtesznek azért hogy szetmenjunk meg az eskuvonk előtt. Szememben hiteleznek a hátam mögött pedig askalodnak. A leendő férjem nem hisz nekem, az előző nőt is pont így távolították el mellőle. Nem tudom hogy mi lesz ebből
2021. szept. 12. 19:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy a férfiak egy részének miért olyan nehéz felnőni, felnőttként viselkedni. Nőben még nem találkoztam óriáscsecsemővel.
2021. dec. 15. 07:57
 17/18 anonim ***** válasza:
73%

Az már egy jó pont, hogy az anyós imádja a gyerekeidet, az egy közös pont

Nektek nem kell a legjobb barátnőknek lenni.

De amikor beszól valamit, akkor lehet udvariasan figyelmeztetni. Ne kapd fel a vizet, maradj vele kedves, de mondd el neki, hogy ez neked rosszul esik.

Ha ez süket fülekre talál, akkor le kell vele ülni, és egy komoly beszélgetésen emlékeztetni, hogy már többször is kérted, hogy változtasson. Fontos, hogy őrizd meg a hidegvéred, hogy ne legyen belőle sértődés, be fenyegesd, de mondd meg hogy a gyerekek is érzik a feszültségét köztetek stb

2022. jan. 16. 04:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Muszáj nekik, úgy mondanám...

Mindent megtettek, hogy ne érezzem jól magam, talán arra játszottak, hogy önszántamból hagyjam ott a férjem, hogy összevesszek vele és úgy vagy fene tudja. Folyton úgy fogalmaztak, hogy ne érezzem magam családtagnak egy pillanatig sem mert nem vagyok az. Pl. Meg a sertések, leértékelések, alázások, stb.

Most már tudják, hogy ezzel nem értek célba. Most naggyon "kedvesek", nagyra becsülnek, már megtudok dolgokat csinálni... 😆 De ezzel együtt a férjem kikerült a családból. Úgymond kitették őt, csak látszólag van családi kötelék, mert amúgy nincs.

Ne maradj csendbe azt javaslom! Adj mindent vissza időben!

Én azt csinálom. Igaz én késtem vele, azért mondom hogy időben. De jobb később mint soha. Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten!

2022. jan. 16. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!