Èrzi ùgy mèg valaki, hogy őt csak "megtűrik" a "családban"?
Egyre inkább ùgy èrzem, hogy anyòsom utál. Azèrt nyájaskodik a szemembe, mert imádja a gyerekeinket, ezèrt a látszat jò viszonyt meg akarja tartani.
Állandòan beszòlogat, sokszor èszre se veszi, èn meg tűrök, ès magamban mèrgelődök, ritkàn mondom el hogy valòjàban mit gondolok.
Én tudom mit gondolnak rólam (egyszer elmondták a véleményüket, pár évig nem is beszélgettünk), most jön a baba és naaaagyon kedvesek velem. Nem kedvelem őket mert műemberek, viszont jó nagyszülők a sógor gyerekével, szóval enyémmel is azok lesznek és nem fogom a gyerekemet megfosztani tőlük sértettségből.
Sajna van ilyen. Kérdés, hogy amúgy jó nagyszülők-e vagy sem és egyszer négyszemközt elmondhatod finoman mi zavar téged.
Apòsommal semmi baj nincs. Jò nagyszülő anyòsom is, ha leszámìtjuk azt az apròságot, hogy nem tartja magát ahhoz a pár szabályhoz se, amit többször kèrtem tőle.
Egyik ilyen pèlda, hogy ne adjon szènsavas vizet a fiamnak, ő folyton ad neki, mert hát mi baja lehet tőle?
Hát vissza kell neki szólni, ami a szíveden, a szádon.
...
A szénsavas vizet én se értem, nincs ugyanis vele probléma. Tényleg nem lesz tőle baja.
Ez egy jo ötlet, alkalom adtán kipròbálom.
A másik problèma az, hogy beosztják, vagy pròbáljàk beosztani az időnket.
A nyaralásunk az idènről is elmarad, a szènázás miatt, annak ellenère, hogy nekunk nincsenek állataink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!