Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Èrzi ùgy mèg valaki, hogy őt...

Èrzi ùgy mèg valaki, hogy őt csak "megtűrik" a "családban"?

Figyelt kérdés

Egyre inkább ùgy èrzem, hogy anyòsom utál. Azèrt nyájaskodik a szemembe, mert imádja a gyerekeinket, ezèrt a látszat jò viszonyt meg akarja tartani.

Állandòan beszòlogat, sokszor èszre se veszi, èn meg tűrök, ès magamban mèrgelődök, ritkàn mondom el hogy valòjàban mit gondolok.

2021. júl. 24. 21:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Ott a megoldás az utolsó mondatodban. Nyílt kommunikáció!
2021. júl. 24. 21:51
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Fekete bárány? Persze.
2021. júl. 24. 23:24
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Én tudom mit gondolnak rólam (egyszer elmondták a véleményüket, pár évig nem is beszélgettünk), most jön a baba és naaaagyon kedvesek velem. Nem kedvelem őket mert műemberek, viszont jó nagyszülők a sógor gyerekével, szóval enyémmel is azok lesznek és nem fogom a gyerekemet megfosztani tőlük sértettségből.

Sajna van ilyen. Kérdés, hogy amúgy jó nagyszülők-e vagy sem és egyszer négyszemközt elmondhatod finoman mi zavar téged.

2021. júl. 24. 23:31
 4/18 A kérdező kommentje:

Apòsommal semmi baj nincs. Jò nagyszülő anyòsom is, ha leszámìtjuk azt az apròságot, hogy nem tartja magát ahhoz a pár szabályhoz se, amit többször kèrtem tőle.

Egyik ilyen pèlda, hogy ne adjon szènsavas vizet a fiamnak, ő folyton ad neki, mert hát mi baja lehet tőle?

2021. júl. 25. 06:05
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
az nagy baj, ha alap kéréseket is figyelmen kivül hagy.erélyesebbnek kell lenned.
2021. júl. 25. 08:35
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
Ismerős a helyzet, én a szüleim szemében voltam megtűrt személy ez többször ki is hangsúlyozták mert nem voltam tervben csak véletlenül "becsúsztam"
2021. júl. 25. 09:46
 7/18 anonim ***** válasza:
20%

Hát vissza kell neki szólni, ami a szíveden, a szádon.

...

A szénsavas vizet én se értem, nincs ugyanis vele probléma. Tényleg nem lesz tőle baja.

2021. júl. 25. 21:01
 8/18 A kérdező kommentje:
Mikor haragszik feltűnően csak a fiamhoz beszèl, mintha ott se lennèk. Nagyon más a szemèlyisègünk, èn pròbálom kedvelni, elengedni a megjegyzèseit, nem bántáskènt megèlni, de egy ideig megy, aztán már nem.
2021. júl. 26. 07:18
 9/18 anonim válasza:
86%
Nagyon ismerős a szitu. Ha úgy érzed, hogy nagyon eluralkodott fölötted és nem bírod tovább tolerálni, akkor zökkentsd ki! Ha váratlanul kedvesen de határozottan nekiszegezed a kérdést, hogy: "tulajdonképpen most mi a probléma, miért vagy dühös?", akkor az esetek nagy többségében úgy meg fog lepődni a hirtelen nyált kérdésen, hogy visszavesz a lendületből. Próbáld ki!
2021. júl. 27. 15:53
 10/18 A kérdező kommentje:

Ez egy jo ötlet, alkalom adtán kipròbálom.

A másik problèma az, hogy beosztják, vagy pròbáljàk beosztani az időnket.

A nyaralásunk az idènről is elmarad, a szènázás miatt, annak ellenère, hogy nekunk nincsenek állataink.

2021. júl. 28. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!