Anyósomnak elàrultam, hogy jön az unoka. Pontosabban nemvàrt előtt egy nappal màr pozitívat teszteltem, és ennek màr 2 hete.
Tegnap felhívott, és a beszélgetés közepén megkérdezte hogy
“na, megjött màr a menstruációd?”
Hirtelen azt se tudtam mit mondjak, aztán felvilàgosítottam hogy nem azt mondtam korábban hogy késik a menzeszem, hanem hogy vàrandós vagyok. Kb ezt úgy értelmeztem, hogy “na, elvetéltèl már?”
A hormonok miatt fújom fel ezt, vagy tényleg egy tapló?
Csak mondom, hogy azt, hogy nehézségeit el voltak korábban te sem a kérdésben írtad, csak később.
Mindegy, én gratulálok, és azt kívánom legyen már probléma nélküli szülés!
2021. júl. 22. 09:54
23/28 anonim válasza:
"Majd ha évek óta próbálsz teherbe esni, akkor vágod majd mi a nem vàrt"
Azért te se lehetsz piskóta...
2021. júl. 22. 10:18
24/28 anonim válasza:
#20, látom kérdező, még mindig nem érted. Nem fogja tőled megkérdezni, hogy émelyegsz-e, mert szerinte NEM VAGY TERHES! Azt kérdezte, megjött-e? Nem? És van szívhang is? Na, akkor szuper, valóban terhes vagy. Kicsit rápörögtél erre a terhes vagyok témára, semmi baj, első gyerekkel én is így éreztem kb, hogy én vagyok a világ nyolcadik csodája. :D
2021. júl. 22. 10:25
25/28 anonim válasza:
Ha már évek óta próbálsz teherbe esni, akkor alap kéne legyen, hogy NEM mondod el, míg nem biztos a terhességed, ugyanis a 8-10. hétig simán elvetélhetsz minden előzmény nélkül.
2021. júl. 22. 11:47
26/28 anonim válasza:
24, ha te is ilyen csodának képzelted magad, akkor téged is ilyen durván taposott a földbe az, akiben véletlenül megbíztál? Vagy egy ilyen rossz szándékú idegen a neten, mint te? Ha pontosan tudod, hogy milyen érzés a fellegek között járni egy pozitív teszttől, akkor tudnod kéne, hogy nem az ilyen és hasonló rohadékságokra lettél volna kíváncsi.
2021. júl. 22. 11:59
27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a léleksímogatást, akitől kaptam. A karma mindenkinek visszaüt lànyok.
2021. júl. 22. 22:39
28/28 anonim válasza:
Jó lenne, ha létezne karma, de sajnos nincs, csajszika.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!