Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért kell ilyen bunkónak lennie?

Miért kell ilyen bunkónak lennie?

Figyelt kérdés

Anyósomnak elàrultam, hogy jön az unoka. Pontosabban nemvàrt előtt egy nappal màr pozitívat teszteltem, és ennek màr 2 hete.

Tegnap felhívott, és a beszélgetés közepén megkérdezte hogy

“na, megjött màr a menstruációd?”

Hirtelen azt se tudtam mit mondjak, aztán felvilàgosítottam hogy nem azt mondtam korábban hogy késik a menzeszem, hanem hogy vàrandós vagyok. Kb ezt úgy értelmeztem, hogy “na, elvetéltèl már?”

A hormonok miatt fújom fel ezt, vagy tényleg egy tapló?

2021. júl. 21. 11:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
70%
tapló
2021. júl. 21. 11:51
 2/28 anonim ***** válasza:
66%
Te fújod fel. 3 hetes terhesen nem ujjongunk, hogy terhesek vagyunk, mert az még nem is terhesség. Az öregebbek meg pláne így vannak szocializálva. Majd örül veled az UH után, ha van szívhangja legalább.
2021. júl. 21. 11:52
 3/28 anonim ***** válasza:
86%
Hát attól függ, hogy mit mondott a reakciódra. Mert, ha konkrétan azt közölted vele, hogy terhes vagy, akkor tahóság. De ha meg körbeírtad, hogy hát holnap kéne, de izé, akkor lehet, hogy azt sem értette, hogy miről beszélsz.
2021. júl. 21. 11:52
 4/28 anonim ***** válasza:
61%
Miért ilyen bunkó? Mert valószinűleg nem kedvel téged és ezért unokát se tőled akart. Nem voltak erre utaló jelek?
2021. júl. 21. 11:53
 5/28 anonim ***** válasza:
65%
"nemvárt" hogy miii xdddddd
2021. júl. 21. 12:11
 6/28 A kérdező kommentje:

5-ös!

Majd ha évek óta próbálsz teherbe esni, akkor vágod majd mi a nem vàrt, dpo, ovu teszt stb.

2021. júl. 21. 12:39
 7/28 A kérdező kommentje:

Pontosan értette, nem hülye, és utána is beszéltünk róla. Alapvetően jó a kapcsolatunk, szokta mondani azt is hogy lányaként szeret.

Csak nèha olyan beszólásai vannak hogy aztàn napokig emésztem magam.

2021. júl. 21. 12:41
 8/28 anonim ***** válasza:
80%
Hát akkor csak simán idióta.
2021. júl. 21. 12:48
 9/28 anonim ***** válasza:
73%

Ha évek óta gond nálad a terhesség, akkor tejesen jogos volt a kérdése 3 hét után.

Nyilván hallotta ezt tőled már 100x és vaklármának bizonyult, mert mindig megjött a menzeszed előbb-utóbb, így nem akarja beleélni magát.

A fogalmazásába bele lehetne kötni, én biztos nem így érdeklődtem volna, de te se a szavakat nézd (biztos nem egy tanult, intelligens úri hölgy) hanem a mögöttes szándékot, hogy aggódik és reménykedik!

2021. júl. 21. 12:53
 10/28 anonim ***** válasza:
50%
Nem akar unokát, és főleg nem tőled. Hallgass Orbánra: "nem az számít, mit mondok, hanem hogy mit teszek." Úgy szeret, mint lányát? A lányát is utálja valószínűleg.
2021. júl. 21. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!