Miért kell ilyen bunkónak lennie?
Anyósomnak elàrultam, hogy jön az unoka. Pontosabban nemvàrt előtt egy nappal màr pozitívat teszteltem, és ennek màr 2 hete.
Tegnap felhívott, és a beszélgetés közepén megkérdezte hogy
“na, megjött màr a menstruációd?”
Hirtelen azt se tudtam mit mondjak, aztán felvilàgosítottam hogy nem azt mondtam korábban hogy késik a menzeszem, hanem hogy vàrandós vagyok. Kb ezt úgy értelmeztem, hogy “na, elvetéltèl már?”
A hormonok miatt fújom fel ezt, vagy tényleg egy tapló?
5-ös!
Majd ha évek óta próbálsz teherbe esni, akkor vágod majd mi a nem vàrt, dpo, ovu teszt stb.
Pontosan értette, nem hülye, és utána is beszéltünk róla. Alapvetően jó a kapcsolatunk, szokta mondani azt is hogy lányaként szeret.
Csak nèha olyan beszólásai vannak hogy aztàn napokig emésztem magam.
Ha évek óta gond nálad a terhesség, akkor tejesen jogos volt a kérdése 3 hét után.
Nyilván hallotta ezt tőled már 100x és vaklármának bizonyult, mert mindig megjött a menzeszed előbb-utóbb, így nem akarja beleélni magát.
A fogalmazásába bele lehetne kötni, én biztos nem így érdeklődtem volna, de te se a szavakat nézd (biztos nem egy tanult, intelligens úri hölgy) hanem a mögöttes szándékot, hogy aggódik és reménykedik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!