Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ilyen bunkónak lennie?

Miért kell ilyen bunkónak lennie?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm feljött hozzám tegnap délután és a bátyám nagyon bunkó volt vele.

Megkérdezte tőle ,hogy "Ne haragudj de te lány vagy fiú vagy?"

Miután elment a barátnőm,a bátyám kérdezgette tőlem ,hogy miért nem a többi barátnőmet hívom hozzánk, mert ők olyan szexik és aranyosak.

A lány akivel a bátyám bunkó volt, olyan kedves és jólelkű lány, annyira rosszul esett nekem ,hogy a bátyám ilyen bunkó volt vele.

2011. dec. 13. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom miért volt ilyen, de biztos, hogy szegény barátnődet porig alázta. Én még azzal sem tudok ilyen tuskó lenni, aki valóban megérdemli, hát még olyasvalakivel akiről semmit nem tudok.
2011. dec. 13. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Tényleg bunkó volt, mond meg neki, hogy te meg örülnél, ha nem a barátnőidre csorgatná a nyálát, hanem végre összeszedne valakit magának.
2011. dec. 13. 15:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Van barátnője a bátyámnak.
2011. dec. 13. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Legközelebb mondd meg a bátyádnak, hogy barátNŐ jön. Miért kérdezte ezt a bátyád? Fiús a csaj?

Máskor intézd el azzal a csaj felé, hogy a bátyád olykor bunkó, ne foglalkozzál vele, így akar feltűnősködni.

2011. dec. 13. 15:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem fiús, csak nem éppen szép.

A bátyám szerintem csak direkt megakarta bántani valahogy.

2011. dec. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!