Miéééért kelt fel? Miért esne nehezére kicsit halkabbnak lennie?
Apukám kamionsofőr, heti kb 5 éjszaka megy dolgozni, este 10 - hajnali 4-ig.
Hazaér 4-kor, megnéz valami filmet a nappaliba, főz magának kávét, stbstb.
Én nagyon rossz alvó vagyok. Bedugom éjszakára füldugóval a fülemet, csukott ajtónál alszok, mégis felkelek erre! Hiába kértem meg, hogy legyen kicsit halkabb, le se sz@rja! 5:45 helyett tehát fent vagyok 4-től! Ő meg mint aki jól végezte a dolgát, alszik egész nap!!
Tudjátok, mennyire ki vagyok már merülve??? Szeptember óta naponta kb 4 órát alszok!! (lefekszek már 10-kor, de hiába, mert hihetetlenül rossz alvó vagyok és nehéz elaludni, hiába sportolok, hiába vagyok nagyon fáradt..)
És már beszéltem vele erről, de szerinte hisztis vagyok! Még szép, hiszen már remegek a kimerültségtől...
Októberbe kimerültség miatt kerültem kórházba, 3 napig bent tartottak a pszichiátrián...
Mondjuk az, hogy akkor még éjfélkor sem tudok elaludni..
Ráadásul sok a tanulnivaló is. Elég nehéz úgy tanulni, hogy 5 mondatot sikerült megtanulnom 1 óra alatt... :( Pedig amikor kialszom magam, 3-4 perc alatt megvan az 5 mondat..
Szerintem itt más gondok is vannak, próbálj meg visszamenni a pszichiáteredhez.
Úgy tűnik, nem túl jó a viszony otthon köztetek, lehet, hogy ez is nyomaszt. Az alvászavarnak a zajon túl lelki háttere is lehet.
De nincs semmi bajom! Ezen kívül minden oké az életemben, semmi bajom sincs.
Az elalvási nehézségek régen is voltak. De ha felkelek 4-kor, már képtelen vagyok visszaaludni.
Apád mit szólt ahhoz, hogy a kimerültség miatt pszichiátriára kerültél?
Nehezen hiszem el, hogy ezek után annyi a válasza, hogy hisztis vagy. Ennyire nem ijesztette meg a kimerülésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!