Anyósomnak elàrultam, hogy jön az unoka. Pontosabban nemvàrt előtt egy nappal màr pozitívat teszteltem, és ennek màr 2 hete.
Tegnap felhívott, és a beszélgetés közepén megkérdezte hogy
“na, megjött màr a menstruációd?”
Hirtelen azt se tudtam mit mondjak, aztán felvilàgosítottam hogy nem azt mondtam korábban hogy késik a menzeszem, hanem hogy vàrandós vagyok. Kb ezt úgy értelmeztem, hogy “na, elvetéltèl már?”
A hormonok miatt fújom fel ezt, vagy tényleg egy tapló?
És akkor csodálkoznak itt a gyakorin, hogy a lány miért az édesanyját avatja be a pár hetes terhességbe, és anyóst miért csak a "nagyközönséggel" egy kalap alá véve a 12. héten.
2021. júl. 21. 13:13
13/28 anonim válasza:
Szerencsére nem minden anyós egy rohadék.
2021. júl. 21. 13:19
14/28 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ezzel most te is azt gondolod mint az anyós?
2021. júl. 21. 13:36
15/28 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem azt gondolom. Hanem azt, hogy tanuljon ebből és ne momdja el a tesónál, mert anyós egy köcsög. És te tudod, hogy beleállni a masikba is genyó dolog?
2021. júl. 21. 13:41
16/28 anonim válasza:
Ennyire hamar eleve el se kellett volna mondanod. Ennyire hamar nem szokás elmondani. Bocs, de te is hibás vagy. Az első trimesztert kivárhattad volna.
2021. júl. 21. 15:15
17/28 A kérdező kommentje:
Tudod, egy olyan csalàdban ahol szoros a kapcsolat, alig vàrod hogy elmondhasd a jó hîrt. Nem mondtam biztosra, tudom hogy még bàrmi lehet ebből, de anyuék és anyósék a legközelebbi családtagjaink. De ha szerinted én vagyok a hibás, oké, legyen. Kíváncsi vagyok te meddig bírtál volna magadban tartani egy ilyen hírt, pláne hogy augusztusban mentünk volna lombikra.
2021. júl. 21. 15:29
18/28 anonim válasza:
Tényleg nem szokták ilyen hamar elmondani, ebben igaza van a 16-osnak. Pont azért nem, mert az első 3 hónap a legrizikósabb, hogy megmarad-e a baba. Én 2 hónap után mondtam el, pedig nálunk is szoros a kapcsolat a családdal. Persze, nagy öröm, ezt nem vitatja senki, de azért a józan észt is elő kell venni néha. Anyósod amúgy igen, bunkó volt, de az is lehet, hogy nem fogta még föl, hogy nagymama lesz. Ha megszületik, biztos örülni fog.
2021. júl. 21. 15:34
19/28 anonim válasza:
Lehet, hogy félti a terhességet, és így sikerült esetlenül megkérdeznie, hogy terhes vagy-e még. Máshogy hogy lehetett volna? "Megvan még a magzat?"
2021. júl. 21. 16:36
20/28 A kérdező kommentje:
Pl.: jól vagy? Nem émelyegsz? Meg lehet ezt finoman is szerintem…
Egyébként megyünk hozzájuk jövő hétvégén, semmit nem bírok enni. Ha nem mondom neki hogy mi a helyzet, megsértődik hogy nem ízlik a főztje. Többösszetevős a dolog. Köszönöm a válaszokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!