Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósoktól kérdezem?

Anyósoktól kérdezem?

Figyelt kérdés
Ha volt már anyósod,és már te is anyós lettél. Milyen anyósoddal a kapcsolatod? Gyerekeid hány ėvesek,és milyen a viszony a vejeiddel,menyeiddel? Szerinted miben vagy más mint az anyósod? Olyan anyós lettél mint amire számítottál? Anyósod vagy gyerekeid,menyed,vejed mi az amiben hibáztak,rosszat tettek,csalódtál bennük? ( nem tudom milyen anyós leszek majd,ezért gyűjtök tapasztalatot)
2021. jún. 13. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyóson nagyon aranyos volt. Sajnos már nem él. Nem szólt bele semmibe, sütött-főzött-vasalt, ha kellett, és szerette az unokáit. Engem is, és én is őt.
2021. jún. 13. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Ritkán találkozunk, de aranyos, jókat elhet vele beszélgetni.
2021. jún. 13. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Szerintme ez teljes mértékben majd a vejtől/menytől függ. Ha az ellenséges, kötekedős, rosszindulatú, akkor nem is érdemli meg, hogy jó legyen hozzá az anyós.

Én még nem vagyok anyós, de van anyósom és remek a kapcsolatunk szerencsére. Szimpatikus is és nagyra becsülöm (párom testvére autista és oltári nehéz nevelni).

De pl az egyik sógórnőm nagyon ellenszenves, lenéző és okoskodó, vele többször össze is kaptunk már, de mivel felnőttek vagyunk elviseljük egymást családi rendezvényeken. De ebben nagyban szerepet játszik bátyám, aki nem áll ki se mellettem, se őmellette, hanem meghúzódik a háttérben...

2021. jún. 14. 18:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Több anyós. De általában aranyosak, kedvesek.

Én istennek nevelem a gyerekeket, és mindenkit így kezelek.

2021. júl. 6. 11:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!