Most normális anyósom őszintén?
Tegnap voltunk náluk. Ott voltak sógornőmék is. Sógornőmet imádom, bármiről tudok vele beszélni. Anyósommal megromlott a viszonyunk, még az esküvő előtt. Anyósomnak van két unokája, a férjem velük játszott, amíg én kint voltam anyósommal és sógornőmmel. Egyszer csak anyósom elkezdett fagattni olyan témákról amiről nem szeretnék beszélni ( most halt meg az egyik rokonom, és erről fagatott). Már nagyon kényelmetlenül éreztem magam, ekkor én is és sógornőm is mondta hogy most már elég legyen beszéljünk másról. Ez után feljött a téma a gyerekekről. Ekkor mondta anyósom hogy reméli hogy neki lány unokája nem lesz, és ilyen gúnyosan rám nézett. Sógornőmnek két fiú gyereke van ( 5 és 2 éves). Ekkor rám nézett anyósom és megkérdezte hogy én mikor szülök már. Én mondtam neki hogy nem mostanában szeretnék, nem érzem úgy hogy készen állok az anyaságra (23 vagyok). Erre húzta a száját. Mikor készültünk haza így oda állt elém és mondta nekem hogy csak akkor nyerem meg a fiát hogy ha csak fiút szülök. Ekkor mondtam neki hogy nem tök mindegy milyen nemű, az a fontos hogy egészséges legyen. Ekkor mondta hogy ő nem szeretne lányt. Na itt kijött a férjem és leszidta hogy hagyja már abba. Erre felcsattant hogy nem szeretne lány unokát, mert hisztisek. Ott hagytuk a francba a párommal, egy darabig nem megyünk hozzájuk.
Most őszintén normális?
Az én anyósom nem a "lányok hisztisek", hanem a "nevét tovább kell vinni" mantrát mondta. Belőlem kitört a nevetés (kevésbé finoman: elröhögtem magam),a férjem pedig elmagyarázta neki, hogy: a) bármilyen furcsa is, de ha lányunk lesz, Ő is a "nevet viszi tovább,
b) nekünk az a legfontosabb az, hogy a gyermekünk egészséges legyen,
c) engem legyen szíves békén hagyni, mert a tudomány jelenlegi állása szerint a férfin múlik a gyerek neme,
d) reméli, hogy ikerlányaink lesznek.
Ja, a karma: két fiától két lány unokája van.
Tényleg!Az utolsó jó ötletet mondott.
Az a legegyszerűbb,ha azt mondod anyósnak,hogy olyat szülök, amilyet a fia csinál, úgyhogy tessék vele egyezkedni!
Én két dolgot mondtam volna neki:
1. ha mégis lány lenne, megígérem, hogy visszanyomom addig, míg nem fejlődik tovább kisfiúnak
2. Ha mégis megállna az evolúcióban, megígérem, hogy nem fogja látni, mert azon leszek, hogy nem tudja meg a kislány, milyen egy igazi hisztis nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!