Most normális anyósom őszintén?
Tegnap voltunk náluk. Ott voltak sógornőmék is. Sógornőmet imádom, bármiről tudok vele beszélni. Anyósommal megromlott a viszonyunk, még az esküvő előtt. Anyósomnak van két unokája, a férjem velük játszott, amíg én kint voltam anyósommal és sógornőmmel. Egyszer csak anyósom elkezdett fagattni olyan témákról amiről nem szeretnék beszélni ( most halt meg az egyik rokonom, és erről fagatott). Már nagyon kényelmetlenül éreztem magam, ekkor én is és sógornőm is mondta hogy most már elég legyen beszéljünk másról. Ez után feljött a téma a gyerekekről. Ekkor mondta anyósom hogy reméli hogy neki lány unokája nem lesz, és ilyen gúnyosan rám nézett. Sógornőmnek két fiú gyereke van ( 5 és 2 éves). Ekkor rám nézett anyósom és megkérdezte hogy én mikor szülök már. Én mondtam neki hogy nem mostanában szeretnék, nem érzem úgy hogy készen állok az anyaságra (23 vagyok). Erre húzta a száját. Mikor készültünk haza így oda állt elém és mondta nekem hogy csak akkor nyerem meg a fiát hogy ha csak fiút szülök. Ekkor mondtam neki hogy nem tök mindegy milyen nemű, az a fontos hogy egészséges legyen. Ekkor mondta hogy ő nem szeretne lányt. Na itt kijött a férjem és leszidta hogy hagyja már abba. Erre felcsattant hogy nem szeretne lány unokát, mert hisztisek. Ott hagytuk a francba a párommal, egy darabig nem megyünk hozzájuk.
Most őszintén normális?
Nem.
Ilyenhez nem is vinném a lányom, mert még a végén megöli.
Persze ez már eső után köpönyeg, de mondhattad volna, hogy nem volt még felvilágosításon?! A férfin múlik a gyerek neme.
A hiszti nevelés és alkat függő. A nemnek ehhez semmi köze.
2 lányom is van.
További kedvező válasz, anyóst az infarkt szélére küldeni:
"Mama, én soha nem akarok semmilyen gyereket, nem hogy lányt!"
Én csak annyit kérdeznék,hogy maga szerint ez döntés vagy választás kérdése?
Esetleg a maga szüleinek vagy az enyémeknek vaslapáttal kellett volna agyonütni minket,amikor kiderült hogy egyikünk sem sikerült fiúnak?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Amúgy nem is értettem hogy mondta hogy hisztisek a lányok. Hát már nem azért de az ő fiú unokái olyan hisztisek hogy aaaa. Mert ugye a nevelés.
Igen a férfitól függ hogy milyen nemű lesz.
"Mama, én úgy tudom, h kutyapózban fogannak a leginkább a fiúk.
Meg tudna ebben erősíteni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!