Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most normális anyósom őszintén?

Most normális anyósom őszintén?

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk náluk. Ott voltak sógornőmék is. Sógornőmet imádom, bármiről tudok vele beszélni. Anyósommal megromlott a viszonyunk, még az esküvő előtt. Anyósomnak van két unokája, a férjem velük játszott, amíg én kint voltam anyósommal és sógornőmmel. Egyszer csak anyósom elkezdett fagattni olyan témákról amiről nem szeretnék beszélni ( most halt meg az egyik rokonom, és erről fagatott). Már nagyon kényelmetlenül éreztem magam, ekkor én is és sógornőm is mondta hogy most már elég legyen beszéljünk másról. Ez után feljött a téma a gyerekekről. Ekkor mondta anyósom hogy reméli hogy neki lány unokája nem lesz, és ilyen gúnyosan rám nézett. Sógornőmnek két fiú gyereke van ( 5 és 2 éves). Ekkor rám nézett anyósom és megkérdezte hogy én mikor szülök már. Én mondtam neki hogy nem mostanában szeretnék, nem érzem úgy hogy készen állok az anyaságra (23 vagyok). Erre húzta a száját. Mikor készültünk haza így oda állt elém és mondta nekem hogy csak akkor nyerem meg a fiát hogy ha csak fiút szülök. Ekkor mondtam neki hogy nem tök mindegy milyen nemű, az a fontos hogy egészséges legyen. Ekkor mondta hogy ő nem szeretne lányt. Na itt kijött a férjem és leszidta hogy hagyja már abba. Erre felcsattant hogy nem szeretne lány unokát, mert hisztisek. Ott hagytuk a francba a párommal, egy darabig nem megyünk hozzájuk.

Most őszintén normális?

2021. jún. 13. 15:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
98%
Nem százas. Én most egy ideig nem találkoznék vele.
2021. jún. 13. 16:17
 12/29 anonim ***** válasza:
99%

Nem akarok lány unokát, mert hisztisek- mondta hisztizve az anyós.

Pff

Kb mintha azt mondanád neki, hogy nem akarod hogy ő legyen a nagyanyjuk, mert hisztis.

2021. jún. 13. 16:29
 13/29 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem két fiú unokája lenne hanem két lány akkor a fiúkat tartaná hisztisnek.Meg sokszor azért mondanak ilyet csakhogy mondjanak valamit, brahiból. Nekem két nővérem is van akikhez nem kellett éjszaka felkelni nem voltak nyűgösek ezért anyám azt hangoztatta mikor velem volt terhes, hogyha fia lesz akkor eladja. A történethez persze az is hozzátartozik hogy valami szellemóriás szülészorvos tutira mondta ultrahang alapján hogy lány vagyok, olyannyira hogy a lepedőmbe is bele lett hímezve egy lánynév. Egyik nővérem éppen rokonoknál volt őszi szünet során, mikor jött a hír a szülésről meg arról hogy fiú lett a kisbaba. Levelet akart küldeni a szülőknek hogy ne adjanak el😅
2021. jún. 13. 16:32
 14/29 anonim ***** válasza:
99%
Anyuka oszt ha jány lesz sebaj, az én szüleim maga helyett is szeretni fogják 😂
2021. jún. 13. 16:32
 15/29 anonim ***** válasza:
98%
Nem normális. Én ezt mondtam volna: biztos az ő nagyszülei sem örültek, amikor a kedves anyósom megszületett.
2021. jún. 13. 16:38
 16/29 anonim ***** válasza:
15%

Csak azt mondd meg, mi értelme az egész rizsának, amit leírtál. Mi köze a kérdéshez annak, hogy a férjed kivel játszott közben?

Elég lett volna két mondat; anyós kijelentette, hogy a lányok hisztisek, reméli, hogy fiú unokái lesznek. Normális?

2021. jún. 13. 16:54
 17/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Azért írtam le, mert utánna az lett volna hogy a férjed hol volt amikor ezeket mondta anyósod, stb.

Vicces válaszokat köszönöm jókat röhögtem rajta, és lehet a közeljövőben bevetek ezek közül egyett.

2021. jún. 13. 17:02
 18/29 anonim ***** válasza:
98%
Hasonlóan voltam. Az én anyósom először közölte, neki nem kell unoka, meg ne próbàljak szűlni. Aztán pár év múlva lett olyan kedves, és megengedte, hogy legyen egy lànyom, de fiú nem lehet. Lombikra várunk, a kedves mama meg pukkadjon meg otthon , nem lettem sűrű vendég nála
2021. jún. 13. 17:30
 19/29 anonim ***** válasza:
98%
Ha megint felhozza a lányos dolgot, mondd meg neki hogy te sem akarsz lányt, nehogy a mamára üssön (az anyósodra) 😂
2021. jún. 13. 17:34
 20/29 anonim válasza:
97%
Nem az
2021. jún. 13. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!