Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez csak szerintem nem normális...

Ez csak szerintem nem normális? Őszinte válaszokat kérnék!

Figyelt kérdés

Lehet, hogy én reagálom túl.

Az a helyzet, hogy terhes vagyok (még csak pár hetes) és anyósom ide-oda rángatja a párom, hogy ezt vegye meg, meg azt vegye meg. Egy babahordozót is megvetetett a párommal, mikor nincs is autónk. úgy csinál, mint ha ő lenne várandós, engem meg meg se kérdeznek, hogy mit vagy milyet szeretnék.

2015. jan. 10. 10:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Igazad van. Tényleg nem normális a párod.
2015. jan. 10. 10:56
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem reagálod túl. Párodnak kedvesen le kéne állítania anyóst.
2015. jan. 10. 10:56
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Babahordozóbán hozhatjátok ki a kórházból, és házon belül is praktikus. Én pl etetőszéknek is használtam a későbbiekben, mert egy sima etetőszék nem fér el panelben.

Mondjuk azt sosem értettem miért kell egy pár hetes "mégbármilehet" terhességet bejelenteni?SSzerintem próbáljátok lecsillapítani a nagyit.

2015. jan. 10. 10:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a párom is hibás.
2015. jan. 10. 10:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a párod IS hibás, hanem a PÁROD HIBÁS. Fájna neki megmondani, hogy "kösz, anya, megoldjuk".
2015. jan. 10. 11:04
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Sok oka lehet, hogy miért jelenti be valaki a terhességet.
2015. jan. 10. 11:13
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
Aha és a kórházból mivel viszed haza,megy egy charter járat?Hordozó nélkül ki sem adják.A vásárlás még korai,de ülj le vele és beszéljétek meg.Biztos rosszat nem akar csak örül az unokának.
2015. jan. 10. 11:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahol èn szültem ott babakocsiba is hazavihetted a kicsit. Kèrdès hogy ki merre megy mi a legjobb a kicsinek. Èn a második babánkat várom 2 hetes szóval nem tuti semmi de mèg nagyon korai a vásárlás. Mi csak a 7-8. hóba fogunk. Előbb nincs èrtelme. állítsd le a párod ès az anyósod.
2015. jan. 10. 12:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem reagálod túl, ha te szeretnéd intézni a dolgokat. Ha már így alakult, ne húzd fel magad, nyugodj meg.

Beszéld meg a férjeddel, hogy a jövőben Te (is) szeretnéd eldönteni, hogy mi kell a babának. Ez mind együttjár a babára való felkészüléssel, ráhangolódással; és egyébként is szeretnéd te is megélni azt, amit az anyós már megélt min. egyszer.

Szívesen kikéred a kedves mama tanácsait, ha szükség lesz rá; de felnőtt (?) emberek vagytok, köszönitek az eddigi segítségét, jelzitek majd, ha szükség lesz rá.

A férjeddel meg minél előbb értesd meg, hogy ha már ugrál valakinek, leginkább neked kellene ugrálnia, nem az anyukájának...;-)

2015. jan. 10. 13:28
 10/13 anonim ***** válasza:
47%

"Hordozó nélkül ki sem adják"

Hallod olyan helyekre visznek gyereket, hogy azt se tudják a szülők mi az a hordozó és kiadják, ha van tető, meg villany. Honnan vetted ezt a hülyeséget?

2015. jan. 13. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!