Ez csak szerintem nem normális? Őszinte válaszokat kérnék!
Lehet, hogy én reagálom túl.
Az a helyzet, hogy terhes vagyok (még csak pár hetes) és anyósom ide-oda rángatja a párom, hogy ezt vegye meg, meg azt vegye meg. Egy babahordozót is megvetetett a párommal, mikor nincs is autónk. úgy csinál, mint ha ő lenne várandós, engem meg meg se kérdeznek, hogy mit vagy milyet szeretnék.
Babahordozóbán hozhatjátok ki a kórházból, és házon belül is praktikus. Én pl etetőszéknek is használtam a későbbiekben, mert egy sima etetőszék nem fér el panelben.
Mondjuk azt sosem értettem miért kell egy pár hetes "mégbármilehet" terhességet bejelenteni?SSzerintem próbáljátok lecsillapítani a nagyit.
Nem reagálod túl, ha te szeretnéd intézni a dolgokat. Ha már így alakult, ne húzd fel magad, nyugodj meg.
Beszéld meg a férjeddel, hogy a jövőben Te (is) szeretnéd eldönteni, hogy mi kell a babának. Ez mind együttjár a babára való felkészüléssel, ráhangolódással; és egyébként is szeretnéd te is megélni azt, amit az anyós már megélt min. egyszer.
Szívesen kikéred a kedves mama tanácsait, ha szükség lesz rá; de felnőtt (?) emberek vagytok, köszönitek az eddigi segítségét, jelzitek majd, ha szükség lesz rá.
A férjeddel meg minél előbb értesd meg, hogy ha már ugrál valakinek, leginkább neked kellene ugrálnia, nem az anyukájának...;-)
"Hordozó nélkül ki sem adják"
Hallod olyan helyekre visznek gyereket, hogy azt se tudják a szülők mi az a hordozó és kiadják, ha van tető, meg villany. Honnan vetted ezt a hülyeséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!