Összeköltöznétek-e úgy valakivel az ő lakásán, hogy oda a szülei napi szinten bejárnak?
Az nyilván elkerülte a figyelmedet, hogy a lakás nem Kérdezőé, de nagyon valószínűsíthető, hogy még csak nem is a pasié. Ez valamelyik szülő öröksége, amiben a pasi lakhat. Ha ráíratták is, ezért a pasi egy szalmaszálat nem dolgozott, a Kérdező meg pláne nem!
" A pasi azt mondta, hogy... "
Ha neked még mindig csak egy "pasi", akkor nagy lehet a szerelem.
Én meg azt bírom annyira, hogy előkerül egy nulla egzisztenciájú nő és már rendelkezik másoknak az ingatlanjai és szokásai felől.
Ha neki nem tetszik ahogy élnek, akkor költözzenek a nő lakásába!!
Ja, hogy az nincsen neki?!
De ciki...
Sehogy sem jó ez így. Ha a szülők az ottani kutyát sétáltatják, és az ottani kertet rendezik, akkor az az ő kutyájuk és az ő kertjük. Vagy azért csinálják, mert a pasi tojik rá, nekik viszont fontos (mert a saját zöldség finomabb és olcsóbb, és ne álljon már gazban a kert), vagy azért, mert ők szeretik csinálni, nekik ez kikapcsolódás, a pasit meg hidegen hagyja.
Tehát a szülők számára az a porta egy "hobbitelek". Valószínűleg hiányoznak nekik azok a dolgok, amik a kertes házzal járnak. A srácnak meg ha ennyire nem kell, akkor én sem értem, mi a jó fenéért nem cserélnek.
Nem lenne gond, ha eddig is maga csinálta volna a kertet, meg sétáltatta volna a kutyát, de többévnyi "hobbizás" után azt mondani a szülőknek, hogy ennyi volt a jó világ meg a friss levegő, és húzódjanak vissza a panel lyukba, mert lett itt egy nő, hát... nem biztos, hogy örülni fognak neki. Még akkor sem, ha jogos elvárás a zavartalan magánélet (mert igen, egyébként az).
Meg benne van a pakliban, hogy óvatoskodva bejárnak továbbra is, hogy "csak ezért jöttem, azért jöttem, nem tart sokáig, csak gyorsan le kell metszeni a szőlőt, mert eső lesz, de Gáborka úgyse metszi meg, nem is ért hozzá".
Tényleg több értelme lenne lakást cserélniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!