Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Összeköltöznétek-e úgy valakiv...

Összeköltöznétek-e úgy valakivel az ő lakásán, hogy oda a szülei napi szinten bejárnak?

Figyelt kérdés

2021. jún. 8. 14:40
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Nem azért akar az ember különköltözni, hogy utána konkrétan idegeneket kelljen kerülgetnie a saját lakásában.
2021. jún. 8. 15:21
 22/40 anonim ***** válasza:
97%
Helyzettől függ, de nem örülnék neki
2021. jún. 8. 15:24
 23/40 anonim ***** válasza:
79%

Az nyilván elkerülte a figyelmedet, hogy a lakás nem Kérdezőé, de nagyon valószínűsíthető, hogy még csak nem is a pasié. Ez valamelyik szülő öröksége, amiben a pasi lakhat. Ha ráíratták is, ezért a pasi egy szalmaszálat nem dolgozott, a Kérdező meg pláne nem!

2021. jún. 8. 15:25
 24/40 anonim ***** válasza:
60%

" A pasi azt mondta, hogy... "

Ha neked még mindig csak egy "pasi", akkor nagy lehet a szerelem.

2021. jún. 8. 15:37
 25/40 anonim ***** válasza:
77%
23 és akkor mi van? Ha a szülök nem akarják, hogy ott lakjon a pasi, miért engedték meg?
2021. jún. 8. 15:39
 26/40 anonim ***** válasza:
89%
Úgy bírom az ilyen kijelentést, hogy majd akkor megszűnik, meg majd akkor máshogy lesz. Elmondom, hogy ha ma nem lesz máshogy, akkor soha. Előbb szakadjon le a pasi a szüleitől, aztán utána költözz csak oda.
2021. jún. 8. 15:40
 27/40 anonim ***** válasza:
39%

Én meg azt bírom annyira, hogy előkerül egy nulla egzisztenciájú nő és már rendelkezik másoknak az ingatlanjai és szokásai felől.

Ha neki nem tetszik ahogy élnek, akkor költözzenek a nő lakásába!!

Ja, hogy az nincsen neki?!

De ciki...

2021. jún. 8. 15:44
 28/40 anonim ***** válasza:
73%
Össze se költöznék olyannal aki szerint ez így rendben van.
2021. jún. 8. 16:00
 29/40 anonim ***** válasza:
81%
Nem
2021. jún. 8. 16:07
 30/40 anonim ***** válasza:
94%

Sehogy sem jó ez így. Ha a szülők az ottani kutyát sétáltatják, és az ottani kertet rendezik, akkor az az ő kutyájuk és az ő kertjük. Vagy azért csinálják, mert a pasi tojik rá, nekik viszont fontos (mert a saját zöldség finomabb és olcsóbb, és ne álljon már gazban a kert), vagy azért, mert ők szeretik csinálni, nekik ez kikapcsolódás, a pasit meg hidegen hagyja.

Tehát a szülők számára az a porta egy "hobbitelek". Valószínűleg hiányoznak nekik azok a dolgok, amik a kertes házzal járnak. A srácnak meg ha ennyire nem kell, akkor én sem értem, mi a jó fenéért nem cserélnek.

Nem lenne gond, ha eddig is maga csinálta volna a kertet, meg sétáltatta volna a kutyát, de többévnyi "hobbizás" után azt mondani a szülőknek, hogy ennyi volt a jó világ meg a friss levegő, és húzódjanak vissza a panel lyukba, mert lett itt egy nő, hát... nem biztos, hogy örülni fognak neki. Még akkor sem, ha jogos elvárás a zavartalan magánélet (mert igen, egyébként az).

Meg benne van a pakliban, hogy óvatoskodva bejárnak továbbra is, hogy "csak ezért jöttem, azért jöttem, nem tart sokáig, csak gyorsan le kell metszeni a szőlőt, mert eső lesz, de Gáborka úgyse metszi meg, nem is ért hozzá".

Tényleg több értelme lenne lakást cserélniük.

2021. jún. 8. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!