Összeköltöznétek-e úgy valakivel az ő lakásán, hogy
oda a szülei napi szinten bejárnak?
En igen. #5ossel ertek egyet.
Van akivel nem problema talalkozni akar naponta is. En pl birom 'anyosom' nem zavar, szoval igen
2021. jún. 8. 15:01
Nem. De engem alapból zavar mindenki kb. a férjemen kívül.
2021. jún. 8. 15:05
Én is jóban vagyok anyósommal, kedves nő. De ne járkáljon minden nap a nyakamra, és pláne ne járkáljon be, ha nem vagyunk otthon. Eleve minek jönne, ha nem vagyunk otthon, azon kívül, hogy ellenőrizget vagy kutat. Ezt meg szerintem egyetlen normális felnőtt sem viseli el.
2021. jún. 8. 15:09
Kérdező! Hogy érted a bejárást?
Saját kulccsal, teljesen függetlenül tőletek...??? Kvázi mintha a saját tulajdonukban járnának-kelnének?
Vagy csak átjönnek beszélgetni?
2021. jún. 8. 15:11
15/40 A kérdező kommentje:
Saját kulccsal. Kertet csinálnak, kutyát sétáltatnak. A pasi azt mondta, hogy már említette nekik, hogy ha lesz valakije, akkor ez megszünik. Csak tartok attól, hogy ez a régi szokás megmaradna. Egyébként a nagyszülők családi háza. A szülők lakásban vannak.
Soha. Nem véletlen van a mondás, hogy anyóstól olyan messze kell költözni, hogy papucsban ne tudjon átmenni. Lehet akármilyen kedves. Az én otthonomba senki ne járkáljon be kénye-kedve szerint.
2021. jún. 8. 15:15
15: hát akkor odaköltözés előtt a pasid rendezze ezeket a viszonyokat - addig te ne menj oda.
2021. jún. 8. 15:18
Javasold a pasidnak, hogy cseréljenek a szülőkkel!
A szülők menjenek a házba, különösen, ha van kutyájuk - ami egyébként az övék és nem a pasié, akárki nevére is került - ti meg menjetek a lakásba! Oda biztos nem fognak naponta menni, mert mint kiderült, nem miattatok mennek, hanem valami nyaralónak tekintik.
2021. jún. 8. 15:19
Minek olyan embernek kutya, aki nem tud foglalkozni vele? Ha te beköltözöl, akkor majd neked kell a kutyát sétáltatni meg a kertet gondozni? Ha a pasi tudná/akarná ezeket csinálni, csinálta volna eddig is.
Egyébkén meg miért nem költöznek be a szülők a házba? A pasi meg mehetne a lakásba.
2021. jún. 8. 15:19
Nem, de tényleg felesleges ilyen kérdést kitenni. Itt amúgy sem az számít, hogy mi, válaszolók, összeköltöznénk-e vele, hanem az, hogy te összeköltöznél-e. Ha te magad is látod, hogy ez így nem működni, meg amúgy is teljesen nonszensz ez az egész, akkor nincs szükséged mások véleményére.
2021. jún. 8. 15:20
Kapcsolódó kérdések: