Önzőség, ha én apához költözöm (külföldre) azért, mert összeköltözne a párjával anyukám?
Engem nem anya új párja zavar, hanem annak az embernek a fia...
Sokáig együtt voltunk, ő volt az első (és eddig egyetlen) barátom, de a vége felé már nem volt az igazi a kapcsolatunk, több szünet volt, aztán az egyikünk mindig visszament a másikhoz. Decemberben zártam le ezt magamban én engedtem el végleg, azóta nem vagyok annyira toppon érzelmileg, mint kellene.
Tudtam, hogy van anyáék között valami, de nem foglalkoztatott a dolog, mert neki mindig voltak udvarlói, gondoltam majd ennek is vége lesz.
De nem, összeköltöznek.
Viszont én tuti nem fogok a volt barátommal egy fedél alatt lakni, amikor ott kerülöm el, ahol csak tudom.
Érdekes kérdés)))
Önző vagy mert csak magadra gondolsz, anyukád önző, mert csak magára gondol...
Hát... menj, ha menni akarsz...
Ha szeretnéd apuddal megpróbálni tedd azt! Úgy látszik hogy az elől a fiú elől nem tudsz elmenekülni. Valamiért a sors azt akarja hogy ti többet legyetek együtt, jóban legyetek egymással.
Azért nem bírod a közelségét mert még szereted????
Ő pedig más lányoknak csapja a szelet? Az gondolom hogy nagyon rossz lehet és érthető a döntésed. Csak az a baj hogy most már a családod része lett ő is. Nem fogod tudni kikerülni.
Javaslom hogy menj el Theta healingre ahol a benned lévő érzelmeket ki tudod dolgoznimagadból egy egyszerű módszerrel. A deeksha is jó erre. A cél hogy vagy a szituáció alakuljon át olyanná ami számodra kedvező , vagy téged ne zavarjon többet a fiú jelenléte a személyes zónádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!