Mit tegyek ha nem tud elfogadni az anyósom? Nagyon
szeretném ha kedvelne de totál ellenséges velem...
Figyelt kérdés
Tudom be fognak szólni ezért előre leírom. Nem konkrétan anyós még hanem párom anyukája, de így egyszerűbb. Mióta ide költöztem totál ellenséges velem, valahogy bármit csinálok semmi se jó neki.
Nem hozzà költöztem nem anyósnàl hanem külön párommal.Rendes, tisztelettudó vagyok vele de ő mégsem kedvel hanem mindig az exhez húz a szíve. Hiába mondta el neki a fia, hogy neki már az a nő nem kell... és a nőnek sem ő. De ő még az a régi felfogású, hogy a gyerek szüleinek együtt kell lennie mert jaj.
Mit tehetnék? Vagy törődjek bele, hogy nem leszünk jóban és kész?
Igazából nem volt még anyósom, mert előző 8 éves kapcsolatomban a pàromnak nem élt már anyukája. Előtte pedig nem volt komolyabb, élettársi kapcsolatom.Szóval az is lehet én nem àllok hozzá megfelelően ehhez az egészhez.
Én meg azért nem hagytam figyelmen kívül, és nem mentem el szó nélkül mellette, mert nagyon furcsállom, ha valaki azért minősít mást "hisztis picsának", mert egy felső tagozatos általános iskolástól elvárható szintű szövegértési kihíváson elhasal.
2021. jún. 6. 13:24
22/30 anonim válasza:
A 13 minden kérdésnél ezt csinálja. Agresszív kismalacként köztekedik a kérdezőkkel. Ha megnézzük a kérdéseket felismerhető az alpári, buta stílusa.
2021. jún. 6. 14:34
23/30 anonim válasza:
*kötekedik
2021. jún. 6. 14:37
24/30 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy valószínűleg nem a személyeddel van baja, hanem a "szerepeddel".
Ha szerinte az a helyes, ahogy a gyerek szülei együtt maradjanak, akkor ezért logikusan nézve a ti helyzetetekben semmi oka téged okolni, hibáztatni. Csak nyilván könnyebb veled undoknak lennie, mit a saját fiát cseszegetni azért, mert a válás mellett döntött(ek) az exével, ahelyett, hogy elfogadná két másik felnőtt ember döntését.
Ha gondolod, hallgasd meg ezt a videót, hátha találsz benne valami hasznos meglátást, tanácsot:
Az èn èdes anyám is utálja a párom nem is beszèlnek inkább kerülik egymást szerintem sok helyen van ilyen
2021. jún. 15. 08:02
27/30 A kérdező kommentje:
26 De hát nincs is oka rá! Ezért nem értem, nem vesztünk össze sosem mindig illemtudó vagyok vele tisztelettel beszélek, nem volt egy rossz szavam se. Mégse vagyok jó neki és ezért esik rosszul.
2021. jún. 15. 08:35
28/30 Balázs zsuzsi 2 válasza:
Igen a párom is ilemtudo de hiába akkor is utálja
2021. jún. 15. 10:03
29/30 anonim válasza:
Lehet vissza kellene szájalni neki, persze kultúráltan. Nem tisztel itt az a baj, fölényben érzi magát. Az én mostohaanyósom ugyanezt csinálta, pedig 1 évben találkozunk vagy 2x. Mindig mindenkivel kötekedett. Ráhagytam, de betelt a pohár. Visszaszóltam egy frappánsat, nyögni, nyelni nem tudott azóta kuss van és úgy tesz mintha nem lennék ott. Semmi magánjellegű dolgot nem mondunk előtte. Utána anyámnak szólogatott be az utcán, találkoztak 1x családi ebéden.🤦 Szegény anyám nem értette a dolgot, bár azt tudta tőlem hogy van kattanása.
2021. jún. 15. 11:48
30/30 Balázs zsuzsi 2 válasza:
Hát igen pedig párommal 4 èves vagyunk együtt lassan gyerek is van ès mèg is mèg mindig nem tudja el viselni a fèrjemet pedig nagyon jó ember ès mindenkvel normális ès jó kedvünk úgyhogy nem èrtem èdes anyám de bezeg. A tőbbi vejèt el tudta fogadni 🙄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!