Anyós miért lett ellenséges?
25N vagyok párom 30F
Anyósom imádnivaló,soha semmiért nem szólt be, őt egy kivételnek éreztem,de ez az összeköltözés dologba nagyon ellenkezik
Párommal november óta nézegettük lakásokat,most adott egy jó lehetőség ami úgy nézz ki megfelelő lesz nekünk,de anyós mintha ellenünk lenne és olyan megjegyzéseket tesz mintha el akarná bizonytalanitani a páromat és nem örül a párom sikerének, egyáltalán nem biztatja
Folyton negatív megjegyzéseket tesz amiből már most elegem van
Ez egy 2 szobás 56nm2 lakás 11.5m Ft felújított minden rendben van, tényleg már csak egy festés kell és beköltözhető
Közel van a munkahelyhez 20 perc ahol most élünk onnan 45 perc volt nekünk a bejárás autóval
Anyós megjegyzései
Fiam gondold még át,nem kell sietni
Én sosem szerettem panelba lakni
Miért a 4 emeletet kellett választani
Amikor én voltam terhes nagy hassal meg még vásároltam is nehéz volt fel le menni minden nap
Miért nem tudok közelebbit keresni ahol mi vagyunk
Én ezt az árat soknak tartom
Volt egy ismerősöm nekik nem sikerült és elveszítették a foglaló pénzt
Szóval tényleg mindenben csak a rosszat látja, páromat kérdeztem miért ilyen anyuka,de szerinte csak aggódik és egyáltalán nem negatív nincs most ebben igazam, ő ismeri és csak félt minket mert sok pénzről van szó
Jó persze aggódhat anyuka nem arról van szó,de miért kell mindenre rosszat mondani
Miért nem tudd olyat is mondani hogy gratulálok legyen jó minden ha segítség kell szóljatok
De már párom erre semmit nem tudod reagálni
Tényleg csak ennyire aggódik,vagy van benne valami ellenséges amit én látok
Anyós: Miért a 4 emeletet kellett választani
Amikor én voltam terhes nagy hassal meg még vásároltam is nehéz volt fel le menni minden nap
Azt válaszoltam erre,hogy attól,hogy még az ex férjed szart a fejedre és nem segített a párom biztos,hogy fog
vagy szerinted a fiad olyan lesz mint az ex férjed ?
Anyós egyből csöndben maradt és belátta hogy a két dolog nem össze hasonlítható
" attól,hogy még az ex férjed szart a fejedre és nem segített a párom biztos,hogy fog"
Ezzel ki is harcoltad magadnak az ellenségeskedést!
Ismered a latin mondást ami magyarul:
"Ha hallgatál volna, bölcs maradtál volna!"
1. NEM szolunk anyos pajtasnak h koltozunk csak a mar tenyt jelentjuk be!!
2. Nincs koze a maganeletetekhez se h mi mennyi Ft.
3. Nem mondjuk el mennyi a rezsi es ki mit ad bele.
4. Rosszindulatu kocsog no aki szerint te csak azert vagy h a fia beled uritsen es ott akarja tartani maganak.
5. Nem joindulatu.
6. Tartsd tavol magatoktol.
7. Marj de nagyon erosen. Csinald ki. Mert o csinal ki teged!
8. Nincs meghunyaszkodas. Egy ilyen ferget ne tisztelj.
Sok sikert. :)
2.5 éve vagyunk együtt
Albérletbe laktunk fél évet azért,hogy lássuk,hogy működik e a dolog
Minden rendben ment és ezért döntöttük el,hogy sajátot szeretnénk mert annak nincs értelme,hogy a semmibe szórjuk el az albérleti pénz és ráadásul nem a sajátunk
Állandóan húzzta a száját,hogy negyedik emelet,régen így nem szerette úgy nem szerette
Anyós olyan személység kicsit,hogy ha neki nem ment régen valami,és nem szerette az biztos,hogy más se fogja szeretni
Mert ő se bírt felmenni nagy hassal,és biztos benne,hogy én se fogok
Picit túl dramatizálja
*Nem ilyen durván válaszoltam neki, képzeljétek el sokkal finomabb módon,de ez volt a lényege amit mondtam
Párom is mondta,hogy 5 évig laktak a 3on
Én 20 évig laktam a 4en, hozzá szoktunk,és ha amire oda érünk,hogy baba lesz biztos hogy segíteni fog a párom benne,nem kell egyedül végig szenvedjem ahogy neked kellettyl,mert nem kaptál segítséget az ex férjedtől,nem hinném,hogy a fiad ilyen lenne aki nem segít nekem
Pont a 4. emeletes dologban nincs igazad. Terhesen nagy hassal valóban nehezebb, kisgyerekkel pláne. Oké, hogy segít majd a párod, de terhesen nem fog ölben hurcolni, amikor meg ott lesz a baba valószínűleg ő dolgozni fog, te leszel a gyerkőccel és mikor dolgozik a párod neked kell megoldani egyedül. Nem mondom, hogy megoldhatatlan, de nehezebb mint egy első emelet.
Egyszerűen engedd el a füled mellett. Ha a párodat nem tudja befolyásolni akkor nem kell törődni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!