Csak nekem esik rosszul anyós beszólása?
Tegnap beszélgettünk anyós jelöltel a közelgő esküvőnkről majd kérdezte, hogy lesz e fotós. Mondtam persze lesz mert szeretnénk ha meglenne örökítetve a nagy nap. Erre igaz mosolyogva de azt mondta, hogy persze, majd elváltok akkor majd szetvagom ollóval a képeket 🙄 Ne legyen így de ha mégis akkor olló 😀
Hozzá teszem, hogy jóban vagyunk csak elsőre sokkolt, h örömmel beszélek róla erre,, lerombolja,,. Pusztán kíváncsi vagyok a véleményekre:)
Hááát, nekem is rosszul esett volna.
Tapintatlan, buta ember, elrontja a másik örömét.
Igen, csak neked. Okos, talptaesett ember ott helyben lerendezte volna a leendő anyóssal a szemétkedős témát. Nem kell sokkolni tőle, hanem anyukát helyre kell tenni. Tán félsz tőle? Ha a vőlegényed felnőtt ember, akkor érzelmileg levált anyuciról és belátja, hogy anyuci szemét volt, tehát neked ad igazat és megvéd. Anyuka pedig megtanulja hogy a helye ezen túl a 2. a fiacskája szívében. Ha nem, ott baj van.
Szvsz: A szmájlikat felejtsd el, mert gyerekes és tanulj meg helyesen írni. Lehet, hogy nem panaszkodó, fel nem nőtt kislánynak fognak nézi legközelebb, hanem egy problémával küzdő felnőtt nőnek.
A beszóláson túl, már az ollózást sem értem.
Én is elváltam, de sem én, sem a család többi tagja, aki kapott a képből, nem ollózgatta le a férjemet.
Anyósod tényleg egy primitív s**gfej a beszólás miatt! Minden esküvőn külön-külön kellene fotózni a pár tagjait, vagy nem is hívni fotóst? Marha!
Elég fura, hogy valakinek ez jut eszébe az esküvői fotókról :S
Vagy nagyon bunkó, vagy nagyon sajátos humora van.
Előbb jár a szája az biztos.
Egyébként mondtam neki, hogy ez nem volt szép stb.. De persze jött azzal, hogy csak viccelt.. Nagy poén volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!