Tegnap beszélgettünk anyós jelöltel a közelgő esküvőnkről majd kérdezte, hogy lesz e fotós. Mondtam persze lesz mert szeretnénk ha meglenne örökítetve a nagy nap. Erre igaz mosolyogva de azt mondta, hogy persze, majd elváltok akkor majd szetvagom ollóval a képeket 🙄 Ne legyen így de ha mégis akkor olló 😀
Hozzá teszem, hogy jóban vagyunk csak elsőre sokkolt, h örömmel beszélek róla erre,, lerombolja,,. Pusztán kíváncsi vagyok a véleményekre:)
Igen csak neked esett rosszul.. kinek esne itt valakinek rosszul neked mondta..
2020. febr. 4. 17:09
12/19 anonim válasza:
Az én anyósom amikor ugye megkérte a kezem a férjem, nem is gratulált és a fia háta mögött arról győzködött, hogy ó hát nem kell a papír, minek az! Nem attól boldog az ember....
Az esküvői képeken mindegyiken búval b"szott fejet vág. Azt a világ fájdalmat a fején ami kiült...! Meg fogja a "kisfia" kezét, hogy nem akarja elengedni, vagy hogy megmutassa ő az övé... Annyira látványosan rosszul volt az egésztől. Ja és szikra képet nem csináltak velem! De kiposztolta, hogy megy a fia lagzijában - ahol nem volt menyasszony! Mert én sehol nem voltam egy képen sem...
2020. febr. 4. 17:55
13/19 A kérdező kommentje:
#12 A te anyósod sem piskóta. És azóta már megbékélt a helyzettel?
2020. febr. 4. 18:10
14/19 anonim válasza:
12es vagyok. Csak látszólag.... Ugyan úgy nem szeret, csak a fia előtt eljátssza hogy igen. Én ezt érzem. De sosem hívnak minket el magukhoz pl. Évi 2szer csak amikor születésnap meg névnap van és nagy családi banzáj és hülyén nézne ki, ha nem hívnának minket. Bár a múltkor külön hívtak meg minket, mert a nagycsaládi banzájra most nem kaptunk meghívót. Elintézte a sóginő, aki utál minket, hogy lábunkat be ne tegyük akkor. ☺
2020. febr. 4. 20:26
15/19 A kérdező kommentje:
Gondolom annyira azért nem bánod, hogy ilyen ritkán találkoztok 😀
2020. febr. 4. 21:08
16/19 anonim válasza:
Ez egy iszonyú bunkó beszólás volt az anyós jelölted részéről, szerintem. Én ezek után nem is erőltetném vele a jó viszonyt.
2020. febr. 4. 22:12
17/19 anonim válasza:
Ez tuti nem vicc akart lenni? Csak azért, mert például mi tipikusan ilyen típusú család vagyunk, ahol mindenki picit pihent agyú és rendszeresen szoktunk olyan dolgokkal is viccelődni, amik amúgy másoknak már lehet, hogy túlzásnak vagy morbidnak, durvának, bunkónak tűnnek, de mi ilyen csipkelődős formák vagyunk. Én pl. egy ilyen mondatra is tuti valami humorossal reagáltam volna és nem vettem volna komolyan. Ettől függetlenül lehet, hogy ő nem így értette csak nekem rögtön ez jutott róla eszembe és igazából, ha rosszindulatúan szánta is, akkor sem vettem volna komolyan.
2020. febr. 4. 23:11
18/19 anonim válasza:
Elég paraszt, én ezek után biztos nem lennék már vele annyira jóban és vissza szóltam volna neki.
2020. febr. 6. 09:11
19/19 anonim válasza:
Fiatalkoromban kb halálos sértésnek vettem volna, de sajnos eltelt 30 év és ahány esküvőn voltam, már egyik pár sincs együtt, ez van, Ettől függetlenül tehetett volna lakatot a szájára, csak gondolom ilyen ami a szívén az a száján típus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!