Fenyegetés miatt fel tudom jelenteni az anyósomat?
Ezt a párodnak kellene határozottan és egy az egyben lerendeznie.
Értem én,hogy könnyebb annyival lereagálni,hogy nem válaszol az üzenetekre,de ahogy látom ez a nő nem riad vissza a tettlegességtől és mégis csak a családját fenyegetik...gondolom azért ő is tisztában van az anyja temperamentumával,hisz ő nevelte fel.
Anyós egyedül él amúgy?
Ha nem hajlandó helyre tenni az asszonykát,ne félj rendőri segítséget kérni.Én azt tenném.
Lakásodhoz járkál hogy megöl titeket?
Ébredjen fel benned már az anyatigris, persze hogy jelentsd fel, miután neked esett egy husánggal már utána a rendőrséghez kellett volna fordulnod.
El se tudom képzelni a szituációt hogy a férjed csak dörmög a bajsza alatt hogy de hülye anyám van és nem védi meg a családot? :O
Alapból ha ennyire utál és anyukádhoz is mehetettek volna, miért töltöttetek nála egy napot is nem hogy egy hetet?
Ha a jóisten nem vigyáz rátok és fejbe is találja a gyereket üveggel akkor léptél volna csak?
Miért kell megvárni hogy egy pszichotikus személy komoly veszélyt jelentsen rátok?
Ébredj fel egy kicsit mert nagyon súlyos személyiség az anyósod, ha már fizikai tettig jutott a dolog , védd a családodat ha a férjed nem teszi meg és még ma menj el a rendőrségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!