Fenyegetés miatt fel tudom jelenteni az anyósomat?
Igen, én biztos feljelenteném. Bizonyítékod is van.
Teljesen jogos a feljelentés.
Hiába jelented fel. Ezért nem fogják lecsukni. Max lesz egy oldalas aktája a nagyinak.
Csak akkor cselekednek ha vér folyik.
Azok után,hogy üveggel dobálózott,neked ment,ráadásul konkrétan megfenyegetett(nem is 1x),hogy megöl Téged is meg a gyerekeidet is(akik ráadásul még picik,kiskorúak!) nem is kérdés,hogy rendőrségre kell menned feljelentésért plusz távolságtartásért,főleg,hogy van is bizonyítékod erre! Azért bízom benne,hogy már csak arra való tekintettel,hogy két pici gyereket is érint ez a megöléssel való fenyegetés azért csak tenni fog valamit a rendőrség és nem hagyják annyiban.
Egyébként egy kérdés mert most ez nem tiszta. Párod melleted áll,vagy az anyját védi? Mert az egy dolog,hogy szomorú és csalódott az anyja miatt,szerintem ez ebben a helyzetben valahol érthető. Viszont ha egy ilyen ügy után nem áll 100%-ig melletted,akkor a helyedben a mama elleni ügyek intézésével párhuzamosan keresnék fel egy válóperes ügyvédet is és indítanám el a válást is.
23-as vagyok, elnézést kérek.
*gyerekeid érdekében
Fejlemények?
Kérdező! Van valami fejlemény?
Gondolom azóta kész a lakásfelújítás,továbbra is zaklat ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!