Anyóst pénzelni?
Párom 30 F én 25 N
Az anyós Óvoda dajka a fizetése 110 nettó
A felteso miatt az exférje küld haza 80e ft gyerektartást (külföldön dolgozik)
Párom amíg otthon élt le kellett adnia 40e Ft rezsi+albérleti pénz ezt így egybe
Párommal 3 hónapja költözünk össze,szóval nekünk is el kell a pénz, festés, lakás felújítás,hitelt fizetni...,de párom a mai napig az a 40 e Ft haza küldi az anyjának segítségképp, én kértem tőle,hogy ha nem muszáj,ne küldjön haza mert itt is elkell a pénz nekünk,de folyton csak vita van belőle, már a fejéhez vágtam hogy tök felesleges volt akkor felvenni 10millio Ft hitelt, maradhattunk volna anyósnál is,de közben én vagyok a hibás
Kinek van igaza
És ha nekem páromat hogyan győzhetném meg hogy anyós próbáljon meg már a saját lábára állni és spórolni, persze ha nem gáz lenne segítenénk valahogy,de ez szerintem nem normális,hogy anyós ugyan úgy elkéri
*persze ha nagy gáz lenne
Párommal együtt 450ebft nettot keresünk
Hitelt úgy fizetjuk hogy ő is én is 100-100ft fizetünk ki így 5 év alatt letudtuk és tervezhetjuk a babát
Menjetek külön kasszára, ez ma már elfogadott dolog, különösen, hagy nem vagytok házasok!
Ettől még lehet együtt - azonos összeggel - gyűjteni, a háztartásba azonos összeget betenni, vagy a megbeszélt eszközöket, bútorokat közösen megvenni.
Utána mindketten a maradékkal azt csináltok amit akartok!
Ha ő az anyját támogatja, akkor hadd tegye, ha minden közös kötelezettségnek eleget tett!
Persze, ha a 450ezerből ő 300ezret keres, te meg 150ezret, akkor gondban leszel.
Ha fordítva van, akkor joggal kifogásolhatod!
Van egy féltestvére ő egyetemen van semmit nem add le
230 párom keres
220 én
Ebben a felállásban meg pláne kierőszakolnám a külön kasszát, majd meglátná, hogy mire megy a maradék pénzével a hitel kifizetése után.
Neked nem kell csinálnod semmit, csak nézni az eseményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!