Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti hogyan szereltétek le a...

Ti hogyan szereltétek le a zsarnok anyóst?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a párom külföldre költözött 5 hónapja. Több mint 2 éve vagyunk együtt. Elege van az ottani munkából, és összeszedett annyit ,amivel kitudja fizetni a tartozását. Az anyja rám szált amióta megtudta!

Azzal vádol, hogy én csaltam haza a fiát, és ezzel elvettem élete lehetőségét! Ha meglát az utcán jobban járok ha elmenekülök! Valahonnan megtudta a telefonszámomat is( gondolom páromtól) és hívogatt. Először felvettem ( nem tudtam ki az) aztán megfenyegetett.

Nyilván nem lehet úgy kellőképpen kielégítő választ várni, hogy nem ismerem a másik szemszögét. Sajnos most csak annyit tudok írni, hogy ő ezt a férjétől hallotta, akivel kint melózik párom. Nem titkolt szándékuk szétszedni minket, de azért ez durva mikre vetemednek. Annyit tudok, hogy az anyukájának szokott küldeni havi 100ezret most, hogy megteheti. Szépek az új bútorok.:)))

Rólam: Azt kértem a páromtól, hogy bármit választ azt vigye végig, ne adja fel. Ha kint akar még maradni tegye de csak akkor ha belead mindent. Ha hazajön akkor meg ne sírjon külföld után. Ezért a mondatért kaptam meg azt, hogy én csaltam haza.

Továbbiak: Szerintetek mit tegyek? A páromnak ha ezeket elmondom félek, nem fogja elhinni. Az anyósék előtte nem mutatják ezt az énüket.

Ti milyen helyzetbe keveredtetek a párotok szüleivel? Hogyan szereltétek le őket?

2020. jan. 16. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
21%

1. A hívásoka t felveszed és megmutatod a párodnak

2. A rendöségen feljelentést teszel ismeretlen valaki ellen telefonos zaklatás miatt.

3. Átgondolod, hogy ha a "párod" már most sem zneked, akkor mi értelme vele maradni?

2020. jan. 16. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Ha olyan emberrel kötötted össze az életedet, aki nem hisz neked, akkor egyetlen egy dolgot tehetsz és semmi mást: befejezed a kapcsolatot azonnal.

Az anyóssal nincs dolgod. Semmi.

2020. jan. 16. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Após is kint dolgozik pároddal akkor a párod minek küldözget haza anyucinak 100e ftokat?

Sztem menekülj...

2020. jan. 16. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Megértem a helyzeted kérdező.

Bár nálunk nem ennyire drasztikus a helyzet, és én nem tudtam semmit tenni az anyós ellen sajnos.

Itt nincs igazuk az előző válaszolóknak. Ha egy ember, aki az anyád feléd azt mutatja, mennyire szereti a párod, és ezzel szemben a párod folyamatosan savazza az anyukád, a saját szemednek fogsz hinni. Na meg annak az embernek, aki felnevelt, nem annak akit alig 2 éve ismersz.

Mi nálunk az segített, hogy párom anyukája bekeveredett valamibe, és a párom megunta, hogy küldözgeti neki a pénzt, na ezért az anyuka fél évig a páromra se nézett. Majd miután eljött azt mondta, hogy miattam nem mert jönni. Ezen a ponton már a párom se hitt neki.

2020. jan. 17. 00:42
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
van külön felvevős app, szépen felveszed ezeket és bemutatod a párodnak és akkor kiderül, hogy érdemes e a párod a szeretetedre vagy anyuci pici fia...
2020. jan. 17. 00:44
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Ja még egy: Szerintem menj oda a párodhoz, hogy mennyire rosszul érzed magad, mert nem akarod, hogy miattad hazajöjjön, ha jól érzi magát kint. Ha rákérdez, hogy ezt honnan szedted, el lehet mondani, hogy a szülei aggódnak, nehogy elszalasszon egy jó lehetőséget.

Nem kell szidni előtte a szülőket, csak nyugodtan elmondani, hogy a szülei mennyire féltik, nehogy miattad hagyjon ki egy jó lehetőséget.

Bizonyítékként pedig tényleg vedd fel a beszélgetést.

2020. jan. 17. 00:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én felvenném a telefonhívásokat, megmutatnám a páromnak hogy milyen az anyja és fel is jelenteném.

" anyukájának szokott küldeni havi 100ezret most"

Egyértelmű, miért utál. Nálunk is ez volt...amikor összejöttünk én tartottam a párom egy ideig, mert neki haza kellett adnia a fizetését. Úgy volt megszokva. Egész életében az anyja kezelte a pénzét.

Amikor megszűnt a jó világ, akkor hónapokig fenyegetőzött, sírt, próbálta szakításra bírni a fiát.

Én szakítottam a párommal, mert nem bírtam, de visszajött hozzám, engem válaszott. Azóta nem beszél az anyjával.

2020. jan. 17. 09:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor el se hiszem amiket itt olvasok, hogy milyen beteg kapcsolatokba élnek emberek.

Minek menekülnél anyósod elől? Egyszerűen oszd ki a fejét aztán mondd meg neki hogy kopjon le rólad de villámgyorsan. Ha meg a párod ezen megsértődik nem kár érte.

Utolsó kérdéseidre is válaszolnék. Én soha életemben nem keveredtem ilyen helyzetbe mert a párom felnőtt ember, nem anya kicsi fia. Ráadásul ha valaki szeret engem és velem akar lenni, akkor legyen velem, nem fogok senki szeretetéért könyörögni meg úgy ugrálni ahogy ő fütyül.

2020. jan. 17. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!