Mit tegyek ha nem tud elfogadni az anyósom? Nagyon szeretném ha kedvelne de totál ellenséges velem...
Tudom be fognak szólni ezért előre leírom. Nem konkrétan anyós még hanem párom anyukája, de így egyszerűbb. Mióta ide költöztem totál ellenséges velem, valahogy bármit csinálok semmi se jó neki.
Nem hozzà költöztem nem anyósnàl hanem külön párommal.Rendes, tisztelettudó vagyok vele de ő mégsem kedvel hanem mindig az exhez húz a szíve. Hiába mondta el neki a fia, hogy neki már az a nő nem kell... és a nőnek sem ő. De ő még az a régi felfogású, hogy a gyerek szüleinek együtt kell lennie mert jaj.
Mit tehetnék? Vagy törődjek bele, hogy nem leszünk jóban és kész?
Igazából nem volt még anyósom, mert előző 8 éves kapcsolatomban a pàromnak nem élt már anyukája. Előtte pedig nem volt komolyabb, élettársi kapcsolatom.Szóval az is lehet én nem àllok hozzá megfelelően ehhez az egészhez.
31N 36F és 60N ha ez számít valamit.
11-es, akkor rám célzol, igen, mert én teljesen normálisan álltam hozzá és nagyon rosszul esett, hogy ezeket mondta, én voltam aki miatt többször ment a fia (addig 3 havonta ment előttem, én mondtam, hogy mivel idősebbek a szülei menjünk többször hozzájuk és milyen igazam lett, édesapja 3 évvel később elhunyt, anyukája akkor kezdett megbolondulni sajnos, illetve más családtagok (testvér) hathatós közbenjárása miatt, akik a párom ellen hangolták).
Egyébként minden anyóshoz normálisan álltam, volt, akit kifejezetten kedveltem, szerettem vele beszélgetni, vittem mindig pl. sütit, ha mentünk át hozzájuk, mégis amikor szétmenőben voltunk tőle kaptam a legcsúnyább dolgokat, szakítás után le is tiltott face-n, holott sose beszéltünk ott, nem is terveztem és ő jelölt be kapcsolat elején ismerősként....
"De ő még az a régi felfogású, hogy a gyerek szüleinek együtt kell lennie mert jaj."
Hány éves a a párod gyereke? Az exével már azelőtt szakítottak, hogy veled megismerkedett volna?
Ő hagyta el az exét egy pici gyerekkel, vagy az exe őt?
Mi volt a szakításuk oka?
"Ez a sok utálom az anyósom ,hisztis pitsa..."
Ne haragudj, de te elolvastad, amit a kérdező írt? Szerinted tudtad értelmezni is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!