Ebben az esetben nem kellett volna kiallni a páromnak
mellettem?
Figyelt kérdés
Életveszélyesen vezetek. Az oktató is megmondta anno. 2 éve nem ültem volan mögé. Egyszerűen nem megy, félek, és nem bízok magamba. Anyosek meg állandóan ezzel csesztetnek. Ma is találkoztunk és anyósom és apósom is elkezdett kioktatni perceken keresztül, hogy ez nem állapot és kezdjek magammal valamit. Ha fiúkkal történik valami akkor majd miattam nem tud bejutni a kórházba. De mondom nem megy, félek... Ők:ilyen nincs. Most azonnal menjek vezetni...vegul 5 perc után rajuk hagytam. Párom nem szólt egy rohadt szót sem. Tényleg nem tudok vezetni. Bánt hogy nem állt ki mellettem.
De most minek eröltetitek ti is itt a jogsit? Ha elüti a gyereketeket, akkor még majd sopánkodtok, hogy minek vezet, aki nem tud.
2021. máj. 28. 23:29
12/24 anonim válasza:
ez munka..amig megtanulsz, addig kemény meló a vezetés..kellemetlen, nehéz, nem szereted, ideges vagy tőle ,feszült, ez van. DE sok sok gyakorlással - évek kellenek- menni fog, mint a huzat. Ha a tökfej anyósodéknak megy, neked miért ne menne?
2021. máj. 28. 23:41
13/24 anonim válasza:
Nem kell mindenkinek jogsi!!! Az, hogy valaki ezt felismeri magán és vállalja, az inkább becsületre méltó. Nem tudom minek kell ilyen érzelmi manipulációt alkalmazni, mint a gyerek meg a kórház témaköre. A párodnak, HA egyetért veled ebben a témában, ki kellett volna állnia melletted.
2021. máj. 28. 23:43
14/24 anonim válasza:
Szívem szerint felképelném azt, aki volán mögé kényszerítene egy olyat, mint a kérdező. Ha valaki úgy érzi, nem tud felelősséggel kezelni egy veszélyes eszközt, annak nem adjuk a kezébe!
Hasonló vagyok én is. Meg van a jogsim, igen. De az oktató nélkül azóta se nagyon vezettem. Kiválóan tudom a kreszt, de normál sebesség mellett nem fogom fel időben a helyzeteket. Hogy vezessek felelősséggel, ha egy 60-as tempóban is gyorsabb az autó, mint az agyam? A másik problémám, hogy az autó "ringató" hatással van rám. A hátsó ülésen nekem 10 perc után félálom van. Ezt nagyon nehéz a volán mögött leküzdeni és ébernek maradni. Szóval aki szerint nekem kötelező vezetni, az tehet egy szívességet...
2021. máj. 29. 00:06
15/24 anonim válasza:
Félre értettem, azt hittem a kérdező szeretne egyszer vezetni, nyilván ha nem akkor nem. Én sem akarok repülőre ülni ha nem muszáj.
2021. máj. 29. 00:13
16/24 anonim válasza:
Teljesen megértelek kérdező, nálam ugyan ez van, annyi különbséggel hogy én nem járok kreszre. Nem is akarok jogsit.
Én egy trauma miatt nem merek vezetni. Pedig párom már próbált tanítani föld úton, de előjött a gyerekkori traumám és nem bírtam levenni a lábam a gázról, lefagytam. Párom lökte le a lábam és nyomta be a féket. Sajnos nekem nem való a vezetés, egyből elő jön a trauma amit megfogom a kormányt.
Sajnos könnyen bepanikolok a kocsiba, elvesztem az uralmat és sajnos nyomom a gázt és mellé elrántom a kormányt.
2021. máj. 29. 00:31
17/24 anonim válasza:
Nekem is van jogsim, de nem vezetek. Egyszerűen halálfelelmem van sok sávos úton, én képtelen lennék időben reagálni ha pld jön egy idióta és cikazik összevissza. Ez van. A férjem profin vezet, biztonságban érzem magam mellette, de nem erőlteti a vezetést. Normális ember ezt fel tudja fogni.
2021. máj. 29. 01:58
18/24 anonim válasza:
Mentőről még nem hallottak?
Nem létszükséglet a jogsi. Én leszarnám.
2021. máj. 29. 08:18
19/24 anonim válasza:
Ha valaki fél, nem szabad, hogy vezessen, ennyi eszük igazán lehetne anyósodéknak. Ha pedig valaki kórházba kell vinni, mentőt is lehet hívni, nem?
2021. máj. 29. 08:58
20/24 anonim válasza:
Szerintem ez nem anyósék dolga. Szólni kdllett volna hogy ne szóljanak bele.
Ha nem erzed magad biztosnak ne vezess inkább. Jobb nem erőltetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!