Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ebben az esetben nem kellett...

Ebben az esetben nem kellett volna kiallni a páromnak mellettem?

Figyelt kérdés
Életveszélyesen vezetek. Az oktató is megmondta anno. 2 éve nem ültem volan mögé. Egyszerűen nem megy, félek, és nem bízok magamba. Anyosek meg állandóan ezzel csesztetnek. Ma is találkoztunk és anyósom és apósom is elkezdett kioktatni perceken keresztül, hogy ez nem állapot és kezdjek magammal valamit. Ha fiúkkal történik valami akkor majd miattam nem tud bejutni a kórházba. De mondom nem megy, félek... Ők:ilyen nincs. Most azonnal menjek vezetni...vegul 5 perc után rajuk hagytam. Párom nem szólt egy rohadt szót sem. Tényleg nem tudok vezetni. Bánt hogy nem állt ki mellettem.
2021. máj. 28. 22:38
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
És itt nem a vezetésről van most szó.
2021. máj. 28. 22:41
 2/24 anonim ***** válasza:
63%
Anyós és após vezet?
2021. máj. 28. 22:43
 3/24 A kérdező kommentje:
Igen
2021. máj. 28. 22:43
 4/24 anonim ***** válasza:
63%

Nem. Valószínűleg ő is örülne, ha mernél vezetni. Senki sem születik jó vezetőnek, gyakorolni kell.

De, a vezetésről van szó. Azt ne várd soha senkitől, hogy mindig igazat fog adni neked. Akkor vegyél egy bólogató kutyát.

2021. máj. 28. 22:46
 5/24 anonim ***** válasza:
78%
Értem. A párodnak mindenképpen ki kellene állni melletted. A nagyszülők buták. Én feltenen az unokák biztonságát. Tok jó hogy nem vezetsz így. A párod mit mond? Némán áll ilyenkor?
2021. máj. 28. 22:47
 6/24 anonim ***** válasza:
81%
Jogdid van? Nem lehet h a párod fél a szüleitől? Amúgy anyósék nagyon hülyék, párodat nem értem, miért nem mondott semmit.
2021. máj. 28. 22:47
 7/24 anonim ***** válasza:
74%
En csak azt nem ertem, hogy van megis jogsid.
2021. máj. 28. 22:52
 8/24 anonim ***** válasza:
80%
A párod egyetért velük, ezért nem mondott ellent.
2021. máj. 28. 22:52
 9/24 anonim ***** válasza:
65%

Valószínűleg egyet ért velük de nem akar megbantani.

Sokan vannak akik félnek vezetni, ki miért.

Minél hamarabb le kell győzni mert csak rosszabb lesz, akár csak a kertben menni körbe körbe kezdeskent, akár beiratkozni olyan oktatohoz aki jogsis embereket oktat.

De igazából még anno az oktatodnak kellett volna jol megtanitania, ez az ő szegénységi bizonyítványa

2021. máj. 28. 23:10
 10/24 anonim ***** válasza:
85%

Úristen 😶

Nekem nincs jogsim, és soha nem is lesz!

Vajon velem mit kezdenének anyóaosék? Mellettem, hogy jutna kórházba a drága fiacskájuk? 🤔🤭

Viccet félre téve. Hamar eligazítanám őket.

Párod jó eséllyel egyetért velük, csak gyáva ahhoz, hogy elmondja, ahhoz végképp, hogy bármiben kiálljon melletted a szüleivel szemben.

2021. máj. 28. 23:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!