Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezért haragudni kell? Mit...

Ezért haragudni kell? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Férjemmel 1,5 éve házasodtunk. Együtt vagyunk már 7 éve.

Mondhatnánk hogy egyke gyerek a párom, mert anyósnak és apósnak hiába van előző kapcsolatból gyerek, -egyikkel sem tartják a kapcsolatot, csak anyósnak a lányával. Nem szeretnék rá rosszat mondani de a férjével együtt otthon ül mindkettő, -és albérletről albérletre járnak már anyósék kárára mert minden ingatlant elherdáltak ami a családban volt és fellett nekik ajánlva hogy lakjanak benne. Minden költségüket anyósomék fizetnek, -gondolom a két gyerek miatt, mert a szülők alkoholisták.

Én a párommal egy ideig anyóséknál éltünk. Mivel elég nagy a ház úgy terveztük ott maradunk, hisz rengeteg pénzt beleöltünk és anyósomékkal is minden rendbeb volt köztünk. Amikor egynap kiderült hogy egy szó nélkül eladták a házat, mert a lányának pénzre volt szüksége, annyit sem mondtak keressünk egy albérletet. Fellett ugyan ajánlva a jövőben éljünk szépen így együtt.. de a hiteleket fizetni kellene, (-ami nem a mieink) meg persze továbbra is a rezsit, az ételt, mindent. Ami már eleve az utóbbi időben minden ránk hárult, mert egy zsemlét sem vettek a konyhára mert minden pénz a lányhoz ment.

Mi elköltöztünk gyors albérletbe.

Mióta ez történt folyamatos ócsároló leveleket kapok hogy elvittem a fiát, ők öregek, nem nézem a gyerekeket stb.

Sosem reagáltam rá, -férjem kiáll mellettem mert én nem generáltam semmiféle veszekedést.

Viszont most nálunk is jön a baba, -beszéltem a picivel tegyük félre a haragot a gyerek érdekében. Ez meg is történt bár a férjem nem szívesen beszél velük. Nem tudom hogy bánjam-e hogy megadtam volna nekik a béke jobbot.

Bár ez csak anyósékra élt volna, lányékra nem.

Most veszünk házat,-sajnos hitelből. Anyósék kitalálták költözzünk össze mert végülis külön kellett cuccolniuk a szeretet lányuktól.. felsorolja mit kéne megcsinálni, de milliós tételek és nem a legfontosabb tényezők pl egy napelem a házacskájára persze ezt a mi házunkra szánt hitelből, mert miért is ne.

Es majd talán 10 év múlva a nevünkre kerül ha a hiteljeik kilesznek fizetve..

Persze kiderült a lányáékat megint kilakoltatják az albérletből. Gondolom megint a minket szeretnének lehúzni. Próbáltunk velük beszélni de tagadnak mindent és erőszakoskodnak hogy márpedig költözünk mert kell aki fát vág meg ilyesmi...

Ezen mit nem lehet megérteni?

2021. máj. 20. 15:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem értem. Miért tartjátok a kapcsolatot ilyen férgekkel?
2021. júl. 15. 20:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!