Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezért haragudni kell? Mit...

Ezért haragudni kell? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Férjemmel 1,5 éve házasodtunk. Együtt vagyunk már 7 éve.

Mondhatnánk hogy egyke gyerek a párom, mert anyósnak és apósnak hiába van előző kapcsolatból gyerek, -egyikkel sem tartják a kapcsolatot, csak anyósnak a lányával. Nem szeretnék rá rosszat mondani de a férjével együtt otthon ül mindkettő, -és albérletről albérletre járnak már anyósék kárára mert minden ingatlant elherdáltak ami a családban volt és fellett nekik ajánlva hogy lakjanak benne. Minden költségüket anyósomék fizetnek, -gondolom a két gyerek miatt, mert a szülők alkoholisták.

Én a párommal egy ideig anyóséknál éltünk. Mivel elég nagy a ház úgy terveztük ott maradunk, hisz rengeteg pénzt beleöltünk és anyósomékkal is minden rendbeb volt köztünk. Amikor egynap kiderült hogy egy szó nélkül eladták a házat, mert a lányának pénzre volt szüksége, annyit sem mondtak keressünk egy albérletet. Fellett ugyan ajánlva a jövőben éljünk szépen így együtt.. de a hiteleket fizetni kellene, (-ami nem a mieink) meg persze továbbra is a rezsit, az ételt, mindent. Ami már eleve az utóbbi időben minden ránk hárult, mert egy zsemlét sem vettek a konyhára mert minden pénz a lányhoz ment.

Mi elköltöztünk gyors albérletbe.

Mióta ez történt folyamatos ócsároló leveleket kapok hogy elvittem a fiát, ők öregek, nem nézem a gyerekeket stb.

Sosem reagáltam rá, -férjem kiáll mellettem mert én nem generáltam semmiféle veszekedést.

Viszont most nálunk is jön a baba, -beszéltem a picivel tegyük félre a haragot a gyerek érdekében. Ez meg is történt bár a férjem nem szívesen beszél velük. Nem tudom hogy bánjam-e hogy megadtam volna nekik a béke jobbot.

Bár ez csak anyósékra élt volna, lányékra nem.

Most veszünk házat,-sajnos hitelből. Anyósék kitalálták költözzünk össze mert végülis külön kellett cuccolniuk a szeretet lányuktól.. felsorolja mit kéne megcsinálni, de milliós tételek és nem a legfontosabb tényezők pl egy napelem a házacskájára persze ezt a mi házunkra szánt hitelből, mert miért is ne.

Es majd talán 10 év múlva a nevünkre kerül ha a hiteljeik kilesznek fizetve..

Persze kiderült a lányáékat megint kilakoltatják az albérletből. Gondolom megint a minket szeretnének lehúzni. Próbáltunk velük beszélni de tagadnak mindent és erőszakoskodnak hogy márpedig költözünk mert kell aki fát vág meg ilyesmi...

Ezen mit nem lehet megérteni?

2021. máj. 20. 15:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Itt kell pápát mondani... Én is gyereket fogok szülni és eszem ágában sincs a szüleinek szólni, mert őszintén borzalmas szülők voltak és értem én hogy unoka,de akarja a fene hogy a gyerekem ilyen lehúzó családban nőjön fel és rosszat tanuljon tőlük. Anyósodék nem fognak változni és most kéne velük megszakítani a kapcsolatot.
2021. máj. 20. 15:05
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
szüleimnek-akart lenni
2021. máj. 20. 15:07
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Az anyós érthető, mert anya és akármilyen kártékony féreg a lánya, mégiscsak a gyereke, akin igyekszik segíteni.

Te egy nagylelkű tündér vagy, hogy nem akartál haragban élni, de ez ne legyen egyenlő azzal, hogy megint összeköltözés, lehúzás, később a pelenkázásuk és egyebek.

Lehet megtartani a felszínes jó viszonyt az unoka érdekében, de egyébként ilyen emberekkel szemben, önvédelemből húzzátok meg a határokat és legyen meg a 3 lépés távolság.

2021. máj. 20. 15:12
 4/21 anonim ***** válasza:
94%

Ne keveredjetek bele az ilyenek csak lehúznak. Hiába család a család ha csak bajt csinál és lehúz.

Ti legyetek meg jól 3 an a paroddal és a gyerekkel , anyósékra én nagy ívben tennék ezek után.

2021. máj. 20. 15:18
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem költöznèk vissza.
2021. máj. 20. 15:19
 6/21 Molyember ***** válasza:
100%

Nem kell haragudni, de nem is kell elviselni a lányuk parazitaságát. Ha nálatok is jön a gyerek, akkor a továbbiakban nektek ő az első. Az ő anyagi jóléte, biztonsága, és a jövőbeni boldogulása. Nem kockáztathatjátok a jövőjét két olyan ember miatt, akik nem képesek gondoskodni magukról. Mert úgyis erről lenne szó, oda menne minden pénzetek. A szülőket támogathatjátok továbbra is, és afavágás miatt még nem kell együtt élni, de anyagilag (és emiatt fizikailag is) el kell különülnötök.

Bőven lesz még lelki terror, tartsatok ki.

2021. máj. 20. 15:23
 7/21 anonim válasza:
19%
Szerintem menjetek el egy jogászhoz.💙Fiú vagy lány a baba?
2021. máj. 20. 15:24
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne menjetek bele semmiképp sem az újboli összeköltözésbe mert csak a lehúzás menne.Nemsoká anya leszel és a saját kis családoddal foglalkozz ne pedig azzal hogy anyósék hogy tartsák el a mindent elherdáló gyereküket.Neked ehhez semmi közöd és nem tehetsz semmiről sem szóval oldják meg ahogy akarják mert ez nem a ti dolgotok.Jól tettétek hogy külön mentetek és jó is lesz így.Szép és gond mentes babavárást kívánok nektek!
2021. máj. 20. 15:27
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp se költözzetek velük egy házba és anyagilag is váljatok külön különben örökre ez fog menni
2021. máj. 20. 15:28
 10/21 anonim ***** válasza:
96%
tartsátok távol magatokat ettől a családtól, jóra eddig se lehetett számítani tőlük, ezután se
2021. máj. 20. 15:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!