Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék, ha az anyós az...

Mit tehetnék, ha az anyós az agyamra megy?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt a párommal (22F) és egyszerűen megutáltatták a szülei magukat velem.

Mielőtt összejöttünk és az első komolyabb beszélgetésünk volt, akkor is az anyja hívogatta hogy szereti, meg hogy siessen haza, mert tanulnia kell.

Olyanokat mondott még neki az anyós, hogy ne legyen velem, mert ha mi egy pár leszünk, abból csak baj lenne.

Most még koncentráljon a tanulásra, legyen otthon stbstb.

Meglepődtem, de miután összejöttünk eleinte nagyon kedvesek voltak velem.

Aztán az anyja elkezdett célozgatni, hogy mi lenne ha elmosogatnék helyettük, meg kitakarítanék, mert sokat vagyok náluk és szerintük ott lakok.

Nem értettem, mert saját magam után mindig mindent eltakarítottam egyből és enni sem ettem soha náluk, hanem magamnak rendeltem, plusz otthon fürödtem meg. Még csak azt se mondhatnák, hogy elkényelmesedtem náluk.

A párom nem szokott hozzám jönni, mert apum elég idős és idegbajt kap(na), ha este 8 után (amikor ő már alszik) felébresztenénk őt bármi kis zajjal. Én pedig munka miatt este érek haza.

Szóval náluk szoktunk lenni és az anyukája teljesen rátelepszik.

Eljátsza hogy beteg, aztán hisztizik hogy a fia nem foglalkozik vele eleget, mi van ha elviszi a mentő stb.

Ha ott vagyok náluk mosogassak el helyettük is mindent meg takarítsak ki mert elvárják.

És egy nagyobb konfliktus volt, mert nekem támadtak szó szerint, hogy minek vagyok ott annyit és hogy nem vendég vagyok. Nagyon flegma és undorító stílusban.

Nem tudom így hogy tudnánk találkozni normálisan, ha meg nem vagyunk otthon folyton hívogatják.

Ha direkt nem veszi fel, akkor meg kapja az ívet, hogy jajj mivan ha szegény anyja rosszul van.

Nem birom már ezt elviselni.

Mit lehet kezdeni az ilyen emberekkel?

Még sajnos nem tudunk összeköltözni se mert nem stabil a munkahelyünk ès jobbat nem találtunk egy ideje már.

2021. ápr. 20. 00:41
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
83%
Mit tehetnél? Nem mész oda! Vagy az "anyós" költözzön albiba, mert te dugni jársz a fiához? Mert ugye mást nem nagyon csinálsz.
2021. ápr. 20. 08:30
 22/54 anonim válasza:
32%

De ha csendben el vannak, akkor mi van? Mintha egy eget rengető probléma lenne, hogy ott van náluk . Istenem 🤦‍♀️ Az a baj hogy néhány embernek semmi sem jó. Tartsátok burokban a gyerekeiteket, hogy soha ne legyen senkijük ennyi erővel . Az anyósoknak soha semmi nem jó máskülönben. Úgyis mindig minden rossz nektek. Pfff

2021. ápr. 20. 08:32
 23/54 anonim ***** válasza:
87%

Nem írtad, hogy "csak heti ... napon vagyok náluk", úgyhogy mivel szerintük odaköltöztél, gondolom ez inkább közelebb van a mindennaphoz. Az nem csoda, ha embereket zavar, hogy szinte naponta ott van az otthonukban egy idegen. Képzeld el, milyen lenne neked, ha szobát bérelne nálatok és beköltözne hozzátok valami idegen faszi. Te is kényelmetlenségként élnéd meg, akkor is, ha csak néha futsz össze vele az előszobában vagy a fürdő előtt.

Az, hogy hozzátok nem mehettek, mert apukád felébred, hülye kifogás. Vagy a pasid úgy mászkál mint egy vadkan? Nem hiszem, szerintem ő is képes pont olyan halkan átslattyogni a nappalin mint te. Ha te képes vagy nem csapni zajt, neki is menni fog.

A szülei bunkó módon hozzák a tudomásodra, hogy hagyj már nekik magánéletet, de azért valamennyire eleget tehetnél a kérésnek. A hívogatás tényleg gáz, aki meg komolyan gondolja, hogy egy húszévesnek nem lehet párkapcsolata amíg tanul, mert a kettő kizárja egymást, az nem tudom hol él.

A rátelepedéssel biztos lesz még gondod. Helyesebben szólva főleg a rátelepedést rosszul vagy sehogy nem kezelő pasiddal. Mert jegyezd meg: ha valakit az anyukája dróton rángat és magához bilincsel, akkor ott nem csak az anyukával van gond, az az ember az anyja nélkül sem lenne megfelelő jellem.

Maximalizáljátok a találkozásokat heti 4-5 re (bőven elég, én is max ennyit találkoztam a pasimmal ilyen idősen, pedig néhány utcára laktunk egymástól, de egyikünk szüleivel sem akartunk olyan bunkók lenni, hogy folyton a nyakukon vagyunk), és a fele legyen nálatok.

2021. ápr. 20. 08:33
 24/54 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj, hogy szeretnék elmenni fürdeni. És pizsamát húzni, urambocsá abban mászkálni. És nem azt lesni, hogy mikor megy el a hölgy, hogy végre lefeküdhessek.
2021. ápr. 20. 08:35
 25/54 A kérdező kommentje:

Huhh úgy érzem nagyon félreértettetek valamit.

1- nem vagyok állandóan ott, hanem leginkább náluk találkozunk és este meló után csak ott alszok és utána megyek dolgozni, vagy haza.

2- ha kaját rendelek mosogatnom kell. Nem hiszem hogy a pizzás doboz, és a rántott sajt, gyros tál műanyag csomagban, amit kidobok mosogatni kéne.

3- náluk nincs vacsora, ilyenek. Mindenki akkor eszik amikor éhes.

De mielőtt elindulok vagy viszek péksütit vagy rendelek.

És nem heti 7 napot vagyok náluk.

Ha szabadnapomon átjön, akkor mindig terülj-terülj asztalkàmmal várjuk és semmit sem kell eltakarítania maga utàn.

2021. ápr. 20. 08:37
 26/54 anonim ***** válasza:
87%
Ha jól értelmezem, ahhoz eléggé felnőttnek érzitek magatokat, hogy esténként anyucinál szexeljetek, de ahhoz már nem, hogy a saját lábatokon megálljatok és külön éljetek. Nos, ez esetben sajnos el kell viselni anyóst és a feltételeit.
2021. ápr. 20. 08:45
 27/54 anonim ***** válasza:
82%

"Nem hiszem hogy a pizzás doboz, és a rántott sajt, gyros tál műanyag csomagban, amit kidobok mosogatni kéne"

Hetente legalább 5 napon ételt rendelsz, de azt nem tudjátok megoldani, hogy külön költözzetek.

2021. ápr. 20. 08:49
 28/54 anonim válasza:
41%

Szerintem meg szimplán jóindulat kérdése hogy tapló vagyok-e a gyerekem párjával vagy nem. Az én szüleim érdekes tudnak normálisak lenni. Csak vannak emberek akik abban látják örömüket, ha másokkal bunkók. Én megértem h vannak feltételek de miért kell üldözni valakit ?

A kérdezőnek azt mondom h ne foglalkozzon vele.. a legtöbb anyós idióta.

2021. ápr. 20. 08:50
 29/54 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező!

Teljesen mindegy, hogy mennyit vagy ott, ha nekik az sok, akkor sok.

Azt meg nem hiszem, hogy semmi csetres nem marad utánatok, hanem az "anyós" a heti mosatlanját akarja rád lőcsölni.

2021. ápr. 20. 08:52
 30/54 anonim ***** válasza:
59%

"a legtöbb anyós idióta"

Akkor nekem hatalmas mázlim van/volt, mert a jelenlegi anyósom is és az eddigiek is mind tündérek voltak velem.

2021. ápr. 20. 08:58
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!