Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az alábbiak közül melyik(ek)...

Az alábbiak közül melyik(ek) zavarnának jobban a fiatok választottjában? Provokáló?

Figyelt kérdés

Valamennyi időre nem dolgozik de maximum 3 év hogy gyerekük még nincs tehát nem amiatt. Ami véletlen derült ki mert soha sem beszél ezekről ha pozitív sem.

Megtudod hogy az eddigieken kívül örökölt megint pénzt. Semmiért sem ő dolgozott meg.

A fiad gazdag és a tenyerén hordja.

Vagy az zavarna jobban ha a főzés témához nem tud hozzászólni a családi asztalnál ha felhozod az ételeket csak hallgat de a fiad belefolyik a témába beszél a hús sütésről.

Közösen sehova se mennek veletek mióta a lánnyal van de már együtt élnek jó ideje.

Vagy az zavarna jobban hogy puccos cuccokban jár mindig túl ápolt ha megjelenik nálatok.

Nem futó kaland.

Mi zavarna jobban és miért?

2021. ápr. 14. 23:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Elírtam egy szót, bocs:

...szerintem pozitívum, hogy a párja anyját megtiszteli azzal, hogy a legjobb formájában akar mutatkozni..

2021. ápr. 15. 07:02
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem a lány vagyok. Nem történt haláleset csak adták neki a pénzt ismét.. még mindug nem dolfozik de ha fog sem meséli el. Kiderült pl végzett új képzést jogosítványt csinált és ő mesélte hogy ebből (örökség).
2021. ápr. 15. 07:51
 13/25 anonim ***** válasza:
65%

De most akkor örökölt vagy nem? Egyik szavad üti a másikat. Örökséget haláleset nélkül nem osztogatnak, ahhoz valakinek meg kell halnia, hogy örökség legyen.

Ha meg nem örökölt, hanem a családja segíti anyagilag és ez nekik nem probléma, semmi közöd hozzá.

Csinált egy képzést- ez miért baj? Gondolom azért csinálta, hogy azzal találjon állást. A saját pénzéből fizette, nem a fiad fizette neki. Van pénze, értelmes dolgokra költi. Vagy nézegetnie kellene az örökséget és nem nyúlni hozzá, amíg meg nem hal? Komolyan mi bajod van neked?

2021. ápr. 15. 08:05
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

Na, megint itt van a "titkosügynök"!

Már úgy hiányoztál!

2021. ápr. 15. 09:20
 15/25 anonim ***** válasza:
79%

Ez egy zagyvaság, úgy ahogy van!

Miért nem használod a szavazás funkciót?

2021. ápr. 15. 09:21
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Foglalkozz már a saját dolgoddal, és ne avatkozz bele az életükbe. Szerintem nem véletlen költöztek külön. Hál istennek, hogy nekem nincsenek ilyen szüleim.
2021. ápr. 15. 09:24
 17/25 anonim ***** válasza:
22%
Zavarna, hogy a fiam tartja el és nem tud főzni. És ezt meg is mondanám.
2021. ápr. 15. 12:22
 18/25 anonim ***** válasza:
64%

12.22

2021ben még mindig a konyha határozza meg bivalybasznádon a nő minőségét?

2021. ápr. 15. 23:41
 19/25 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán mi a tökömért kéne nekem köteleőzen főzésről beszélnem? Apámmal fog beszélni a férjem a statikáról? Nem.
2021. ápr. 15. 23:42
 20/25 anonim ***** válasza:
28%

Jajj már megint gonosz kígyó, vagyis a "tökéletes menyjelölt" :D most az a legújabb, hogy az "anyósod" szemszögéből írod ki a kérdést, hogy magadat jó fényben tüntesd fel, őt meg szidják?

Aki nem ismerné, nézzen rá a #9 által linkelt kérdésre. Van még kb. 200 másik amit kiírt, ahol nem a pasija anyját, ott a pasija testvérét szidja, vagy éppen azon óbégat, hogy a srác nem akarja őt feleségül venni (érthető okokból). 😂😂😂😂

2021. ápr. 16. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!