Az alábbiak közül melyik(ek) zavarnának jobban a fiatok választottjában? Provokáló?
Valamennyi időre nem dolgozik de maximum 3 év hogy gyerekük még nincs tehát nem amiatt. Ami véletlen derült ki mert soha sem beszél ezekről ha pozitív sem.
Megtudod hogy az eddigieken kívül örökölt megint pénzt. Semmiért sem ő dolgozott meg.
A fiad gazdag és a tenyerén hordja.
Vagy az zavarna jobban ha a főzés témához nem tud hozzászólni a családi asztalnál ha felhozod az ételeket csak hallgat de a fiad belefolyik a témába beszél a hús sütésről.
Közösen sehova se mennek veletek mióta a lánnyal van de már együtt élnek jó ideje.
Vagy az zavarna jobban hogy puccos cuccokban jár mindig túl ápolt ha megjelenik nálatok.
Nem futó kaland.
Mi zavarna jobban és miért?
És tulajdonképpen mi a probléma?
Fel soroltál pár dolgot, de annyira nem értem a kérdést.
Puccos ruhát hord.. túl ápolt.. pénzt örökölt.. ezek miért zavaró tényezők? Szerintem az ő dolguk. Még az sem nagyon lehet zavaró, hogy nem mennek veletek sehová. 30 évesen be nő az ember feje, valószínűleg magánéletre vágynak, egymást pedig "családnak" hívják.
Ebből a kérdésből is látszik, milyen ellenszenves, kotnyeles, idegesítő alak vagy, nem csoda, ha nagy ívben kerülnek. Semmi közöd a lány örökségéhez, semmi közöd hozzá, hogy miket hord, a szabadidejéhez meg végképp semmi közöd. Ha most 30-asok és kamaszkoruk óta együtt vannak, az 10+ év. Komolyan ennyi idő után nem tudsz másról beszélni, csak a főzésről? Ki a f_szt érdekel, hogy hogy sütöd a húst?
Próbálj kicsit kevésbé irigy lenni.
Ezt a kérdést nem az anyós tette fel, hanem a fiú barátnője.
Sőt, stílus alapján szvsz az a kérdező, akinek a fél életét az tölti ki, hogy az anyósát miért utálhatja, miért nem kell őt visszahívnia ebédre, miért nem kellene hetente egyszer megkérdeznie szerencsétlen anyósnak, hogy vannak, mi újság velük.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
Lefordítom az idegesítésjeleket:
- Első kettő kitaláció
- A csaj nem úgy főz, mint egy mesterszakács, ezért tüntetőleg távoltartja magát a kérdéstől, mert neki kell mindenben jobbnak lennie
- Semmilyen közös programra nem hajlandó, idegösszeomlást kap ha van egy közös születésnap
- Görcsösen ügyel a külsejére, úgy viselkedik családban is, mint egy idegen
Egyik sem idegesítene, nem minden ember életét az tölti ki, hogy miért utálhatja a másikat.
Az, hogy nincs munkája, az ebben a covidhelyzetben sokakkal előfordul. Gondolom a lány sem örül neki.
Ahhoz, hogy valaki örököljön, egy közeli hozzátartozó halálesetének kell történnie, ezért inkább sajnálni szokás az embereket, nem gyűlölködni.
Nem beszél a főzésről. Én sem szoktam, mégis tudok és gyakran főzök, ebből semmilyen következtetést nem lehet levonni. Könyvekről gyakran szoktam beszélgetni, mégsem vagyok író.
Harminc évesen már ne is akarjon velem közösen utazgatni a gyerekem, mert remélhetőleg akkor már külön családja lesz és nem rajtam fog lógni.
A túl ápoltság nem tudom mit jelent, de szerintem pozitívum, hogy a fia anyját megtiszteli azzal, hogy a legjobb formájában akar mutatkozni előtte, ez azt jelenti, hogy jó benyomást akar kelteni.
Te olyan fajta ember vagy, aki a kákán is a csomót keresi, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!