Lehetséges az, hogy a szülő egyáltalán nem akarja megismerni gyermeke választottját és ezért sosem találkozott vele? Volt már ilyen eset?
Férjemmel 5 éve vagyunk egy pár, van már egy 2éves fiunk.
Nevelőapámmal (4éves korom óta nevel, szóval nekem ő apám) 1x talalkoztak, kb köszöntek egymásnak és ennyi.
Nevelőapám utálja férjem, férjem utálja nevelőapám.
Nevelőapám csak úgy szimplán, párom meg azért, mert nehéz gyerekkorom volt.
Ha mi megyünk hozzájuk, akkor csak mi ketten a gyerekkel. Ha ők jönnek, akkor meg csak anya, vagy tesóim is.
" Ha elmennek rendszerint három adag mosás van utánuk + fertőtlenítés + kárpit tisztítás!"
Szerintem itt már te liheged túl. Kizárt, hogy annyira koszosak lennének, hogy kérpittisztás, fertőtlenítés, meg 3 adag mosásra van szükség.
Az én anyósom, apósom is büdösek, koszosak. Azon kívül, hogy kiszellőztetek, nem kell full akaratíást csinálni utánuk. Ha mi megyünk akkor persze, a ruhát rögtön kimossuk, mert cigiznek a házukban, és cigiszagúak leszünk. Ha jönnek, mi eleve a konyhában ülünk össze.
Nálad annyira erős lehet az utálat az anyós-após miatt, hogy túl dramatizálod. Megrtem, hogy párodat egyre jobban zavarja. Hiszen a szülei. te is vérig sértődnél ha a párod is ezt csinálná ha a te szüleid jönnének.
6ossal értek egyet...
Ez eléggé nagy túlzás volt... megértem a férjedet...
Anyósom is egy debil. Cigizik, büdös. Emellett totál nem vagyunk egy hullámhosszon. Hal isten nem is sokat látom, de kibírom, mert csak az anyósom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!