Anyósok vagy apósok szoktak inkább haragban lenni a gyerekuk választottjával?
Anyósok azért vannak többen, mert rengeteg a válás, és após apának sem tekinti magát, nem hogy apósnak.
Egyébként is inkább az anyósok (anyucikák) tudnak beleszólni abba, kivel van együtt a gyerekük, mert képtelenek belenyugodni, hogy már felnőtt, és nem kell tovább irányítani, és nem mindig történik minden úgy, ahogy ő akarják.
Anyósok!! (Összevesztem párom exével,és emiatt anyós gyűlöl engem, és a páromnak bizonygatja,hogy én nem szeretem őt..f*ck logic)
Apósommal viszonylag jó a viszonyom,bár neki hihetetlen rossz modora-stílusa van. (Azon az ágon viszont mindenki szeret engem, így nem érdekel anyósom, meg a nyomora :D )
Én is inkább az anyósokat választanám. A apukák általában elfogadják a gyerek választottját.Esetleg a lányos apáknál szokott lenni kis zsörtölődés,hogyha féltik a lányukat.De nem hallottam még tartós haragról após részről.
Ellenben anyósok tudnak alkotni . Nem tudom mi lehet az oka, miért pont a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!