Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósok vagy apósok szoktak...

Anyósok vagy apósok szoktak inkább haragban lenni a gyerekuk választottjával?

Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 06:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Anyósokra szoktam inkább panaszt hallani. Most vagy azért, mert valamiért az apósok nem annyira ellenségesek, de az is lehet, hogy nem olyan nyíltan, mint az anyósok. Vagy csak a férfiak nem panaszkodnak annyit, hogy pikkel rájuk az após, mint a nők az anyósra. Vagy csak nem nevelődik ki annyi "papapicilánya" nő, mint "mamapicifia" férfi.
2016. aug. 31. 10:09
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

Anyósok a menyükkel: ez a leggyakoribb felállás.

Nő a nővel tud legjobban ellenségeskedni.

A férfiak nem agyalnak annyit, hogy ha a másik azt mondta, akkor biztos arra gondolt, hogy .....

Nem azt keresik, hogy min lehet a másik viselkedésében, kinézetében fönnakadni.

Meg jobban tudomásul veszik, hogy nem mindenki ugyanazt akarja, és ami neki jó, az nem okvetlen jó a másiknak is, ezért nem akarja annyira erőltetni "csupa jó szándékból" a maga akaratát.

2016. aug. 31. 11:14
 13/18 anonim ***** válasza:
55%

"Meg jobban tudomásul veszik, hogy nem mindenki ugyanazt akarja, és ami neki jó, az nem okvetlen jó a másiknak is"

Ezzel azért én tudnék vitatkozni.

2016. aug. 31. 11:22
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
Anyósok, mert alapból a nők féltékenyebbek és irigyebbek, mint a férfiak.
2016. aug. 31. 14:38
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
Após is, anyós is tud nagyon rossz természetű lenni. Nálunk após csinálja mindig a cirkuszt, neki persze semmi nem jó, de a kisujját sem mozdítja, hogy jobb legyen, inkább puffog magának!
2016. aug. 31. 19:31
 16/18 anonim válasza:
73%
Attól függ ki a kreténebb.
2016. aug. 31. 20:25
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám, hogy nagy többségben a fiús anyák, anyósok. De attól függetlenül leginkább természet kérdése, és nem nemé.
2016. szept. 1. 10:18
 18/18 Rimolili válasza:

Legjobb anyós a porhanyós szokták mondani...

Nekem eddig nem voltak bajaim az "anyósaimmal" vagy fordítva... és "apósaimmal" is ki tudtam jönni. Családom nőtagjaival már nehezebb dió... nem vagyunk haragban csak megmondják felnőtt különálló létünkre, hogy mit csináljunk...

2016. szept. 1. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!